Last news in Fakti

14 Март, 2022 09:57 2 787 3

Нелеп инцидент отне живота на бивш бейзболист и милионер

  • починал-
  • инцидент-
  • бейзбол-
  • бейзболист-
  • спорт

44-годишният Одалис Перес, един от най-известните в родината си, е паднал от стълба в двора на къщата си

Нелеп инцидент отне живота на бивш бейзболист и милионер - 1
Снимка: БГНЕС

Известният доминикански милионер Одалис Перес е загинал при нелеп битов инцидент в дома си в Санто Доминго, предават американските медии. 44-годишният бивш бейзболист, един от най-известните в родината си, е паднал от стълба в двора на къщата си.

Тялото на бившия играч на Атланта Брейвс, Лос Анджелис Доджърс, Канзас Сити Роялс и Вашингтон Нешънълс е било открито от брат му. Перес е бил паднал в близост до беседката на двора, където явно сам е ремонтирал нещо.

„Все още не знаем причината за смъртта на моя клиент. Очакваме резултатите от аутопсията. Брат му Кристиан го е намерил да лежи до беседката на двора. На пръв поглед изглежда, че Одалис се е подхлъзнал и е паднал от стълбата", обяви Валин Батиста, който е адвокат на Перес.

Одалис Перес играе в продължение на 10 сезона в Мейджър Лийг Бейзбол в края на ХХ и началото на XXI век. Към момента на смъртта му негово богатство се оценяваше на 3 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    4 1 Отговор
    Тази новина живо ни интересува. Или може би е намек какви "битови" инциденти могат да се случат на човек
  • 2 Адад

    6 1 Отговор
    Парите му веднага за джавелини за украйна
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.