Last news in Fakti

15 Март, 2022 10:43 1 000 0

За благотворителност: Фланелки на Миланов, Йомов, Кайседо и Митко Илиев, бутонки на Тошко Янчев..

  • футбол-
  • благотворителност-
  • фланелки-
  • търг-
  • цска-
  • левски-
  • славия-
  • черно море-
  • ботев пловдив-
  • локомотив пловдив-
  • цска 1948

Редица близки и приятели, спортни деятели, клубове, футболисти и треньори, хора от всички сфери на спорта се обединиха, за да помогнат на Стивън Бориславов

За благотворителност: Фланелки на Миланов, Йомов, Кайседо и Митко Илиев, бутонки на Тошко Янчев.. - 1
Снимка: Facebook

Поредна благородна инициатива в подкрепа на 13-годишния Стивън Бориславов. Футболният талант, преминал през школите на ЦСКА и Левски, бе диагностициран по-рано тази година със Сарком на Юинг и за да пребори тежката болест, се нуждае от непосилните за семейството му над половин милион евро.

Редица близки и приятели, спортни деятели, клубове, футболисти и треньори, хора от всички сфери на спорта се обединиха, за да помогнат на младото момче. Добрите новини са, че Стивън вече е в Германия, където прави първи стъпки в тежката битка с болестта. Недотам приятните са, че макар и да е събрана сериозна парична сума до момента, тя е едва половината от това, от което се нуждае семейството.

Именно с цел набиране на още средства за детето ще се състои и предстоящият „Благотворителен търг в подкрепа на Стиви“, организиран от Милен Николов. В аукциона, който ще започне утре, 16 март, в 10:00 часа и ще продължи до 20:00 часа на 23 март, ще бъдат разиграни множество ценни артикули с висока колекционерска стойност.

Сред най-атрактивните ще се фланелка на ЦСКА с автограф на Христо Стоичков, вратарски екип на България с подпис на Ники Михайлов, мачова фланелка на Георги Йомов от Лигата на конференциите, екипи на Георги Миланов, Жорди Кайседо, Али Соу, Димитър Илиев и почти всички отбори от efbet Лига. Ще бъдат разиграни и бутонките, с които любимецът на Сектор „Г“ Тодор Янчев е защитавал цветовете на „червените“. Място в търга ще намерят и волейболни фланелки, баскетболни потници, футболни книги и още куп други спортни артикули и сувенири.

Повече информация за започващия утре благотворителен търг можете да откриете на: https://www.facebook.com/ZaMalkiteGeroi

В случай че има желаещи да помогнат, но нямат финансовата възможност за това, най-малкото, което могат да направят, е да споделят информацията за търга сред своите приятели или пък да дарят спортен артикул, който би предизвикал интерес и би генерирал средства.

Банкова сметка за дарения за Стиви:
Банка ДСК, клон Перник
IBAN: BG51STSA93000028755501
BIC: STSABGSF
Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов
Титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА