Last news in Fakti

15 Март, 2022 13:20 2 826 4

Серхио Рамос си тръгва от ПСЖ

  • серхио рамос-
  • псж-
  • футбол

В клуба разглеждат варианта за раздяла с 35-годишния бранител

Серхио Рамос си тръгва от ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският защитник Серхио Рамос ще си тръгне от Пари Сен Жермен през лятото, пишат испанските медии.

В клуба разглеждат варианта за раздяла с 35-годишния бранител. От ръководството на френския гранд са обезпокоени за здравето на футболиста, както и за физическата му форма.

Рамос се присъедини към парижани през лятото като свободен агент от Реал Мадрид, след като там се оказа ненужен. За този период от време до този момент той има само 5 мача и 1 гол. Договорът на защитника с ПСЖ е до лятото на 2023 година.

Интерес към бранителя има от ЛА Галакси.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал.фа вълкът амбр.иажа

    1 0 Отговор
    Идва в динамо спартак Подуяне
  • 2 Най-после!

    1 0 Отговор
    Тоя куц кон се наигра май?

    Коментиран от #3

  • 3 Честно казано

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Най-после!":

    Роналдиньо го правеше крив.
  • 4 Алито от София

    0 0 Отговор
    Тази мръсна гад няма какво да я мислете, нека си остане сакат за цял живот, колко млади футболисти осакати а съдиите постоянно го пазеха, всички фалове, особено когато го надиграваха са умишлени с цел осакатяване на противника, а съдиите нали са все за белите балерини, нищо не са видяли, място му е в някой третодивизионен отбор на България, да види как се вадят кътници без упойка от централни бранители