Last news in Fakti

15 Март, 2022 20:00 3 136 0

Рафа Надал постави впечатляващ рекорд на Индиън Уелс

  • рафаел надал-
  • дан еванс-
  • индиън уелс

Испанецът закръгли успехите си на ниво „Мастърс“

Рафа Надал постави впечатляващ рекорд на Индиън Уелс - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал постави страхотен рекорд с успеха си над Дан Еванс със 7:5, 6:3 на Индиън Уелс, като това се превърна в победа №400 в кариерата му на ниво „Мастърс“, научихме от организаторите.

„Матадора“ в същото време записа и 17-тата си поредна победа от началото на 2022 г., с което изравни постиженията на Роджър Федерер и Пийт Сампрас. Далеч пред него обаче остава Новак Джокович с неговите 41 поредни успеха.

Надал ще се опита да спечели състезанието в САЩ, след което възнамерява да си почине за кратко, защото иска да е на ниво за коронната му дисциплина на червено, която стартира през април.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА