Last news in Fakti

16 Март, 2022 21:23 1 361 1

Пол Скоулс: Ман Юнайтед има нужда от треньор, който всява страх

  • манчестър юнайтед-
  • пол скоулс-
  • футбол

През последните две-три години на играчите на Манчестър Юнайтед бяха простени убийствата

Пол Скоулс: Ман Юнайтед има нужда от треньор, който всява страх - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс изказа мнението си за избор на нов мениджър.

"Мисля, че Манчестър Юнайтед няма елитен треньор, за да претендира отново за титлите. Има добър състав с няколко топ играчи, но през последните 3-4 години отборът няма елитен треньор.

"Имаме нужда от треньор, който да всява страх у футболистите. Алекс Фъргюсън имаше такава дарба, а след него един от треньорите имаше такова качество? Това е специален талант за треньор".

На играчите на Ман Сити под ръководството на Гуардиола, наиграчите на Ливърпул под ръководството на Клоп, на тях никога няма да им се размине с нищо. През последните две-три години на играчите на Манчестър Юнайтед бяха простени убийствата.

Бих поканил Конте или Тухел в клуба", каза бившият халф на Юнайтед, като отбеляза, че няма да покани Маурисио Почетино, който сега е шеф на ПСЖ, или Ерик тен Хаг, който работи в Аякс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    1 0 Отговор
    Авторът чел ли е статията преди да я помести?