Last news in Fakti

24 Март, 2022 11:53 1 108 11

Даниел Боримиров за конгреса на Бербатов: Това си е чисто и просто фарс

  • даниел боримиров-
  • левски-
  • бфс-
  • футбол-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов

Точно хората на Бербатов обжалват до ден днешен решенията от конгреса, който се проведе миналия октомври

Даниел Боримиров за конгреса на Бербатов: Това си е чисто и просто фарс - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски и настоящ председател на УС на клуба Даниел Боримиров коментира пред „Мач Телеграф“ конгреса, който Димитър Бербатов проведе на 18 март. Припомняме, че Бербо събра само около 12% от клубовете, които имат право на глас, а те го избраха за президент на БФС.

„Това си е чисто и просто фарс. Точно хората на Бербатов обжалват до ден днешен решенията от конгреса, който се проведе миналия октомври. Съдът още не е излязъл с решение по този казус. Как може при това положение да се прави нов конгрес?“, започна Боримиров.

„Още повече именно Бербатов настоя представители на ФИФА и УЕФА да проследят конгреса, а такива не видях миналия петък. Бербатов сам си противоречи, а действията му са в ущърб на българския футбол. И още нещо – когато се организира, първо се изпращат покани до клубовете, а те от своя страна пращат до БФС кой ще ги представлява. До Левски такава покана не е постъпвала. Явно така е било за всички отбори в еfbet Лига, а само ЦСКА бяха в залата...Истината е, че няма как конгресът на Бербатов да е легитимен, когато на него са присъствали само 12% от клубовете“, завърши легендата на българския футбол.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мсс

    20 4 Отговор
    На Таки и Пеевски слугата защо си мисли ,че думата му струва нещо???
  • 2 Футболисчето

    19 3 Отговор
    Я бягай бе ! Гони топката ! И я донеси заедно с две кафенца
  • 3 БОБИ

    11 2 Отговор
    МУТРА ГЮВЕЧ НЕ ИЗПУСКА.
  • 4 БЪЛГАРЧЕ

    14 4 Отговор
    Уважаеми г-н Ковачев, този е легенда единствено и само на ГОВЕДАТА от ГЕРЕНА.Та същото това ГОЛЯЯМО НИЩО беше изритано от ръководния орган на Спортния тотализатор и сега почна да ръси мозък и да раздава акъл.Хайде тази ГОВЕДАРСКА ЛЕГЕНДА да съветва добичетата от ОБОРА на Герена.

    Коментиран от #7

  • 5 Левскар

    4 9 Отговор
    Много правилно и точно. Фарс от времето на Тодор Живков без наблюдатели само със хора които му лижат подметките с бюлетина с един кандидат. И то при съдебни дела които те самите забъркаха начело с Градев и Величков. Утре Левски може да си свика конгрес на който да участва само Сираков и да го изберат за шеф на БФС. Това е един нескопосан опит за преврат, който подлежи на съдебна отговорност.
  • 6 Левски 1914

    2 11 Отговор
    Митко Бербатов е едно ФЪРЧИЛО без гемове.
  • 7 Човек

    3 15 Отговор

    До коментар #4 от "БЪЛГАРЧЕ":

    И Боримиров и Георги Иванов са на първо място Хора с главно Х. А Бербатов е един надменен егоистичен балон, предател. Мисли само за пари и че е хванал господ за яката. Неграмотен барбарон целият покрит с татуси без ден стаж извън терена, дето и градска тоалетна не може да управлява камо ли БФС.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Aлфа Вълкът

    13 3 Отговор

    До коментар #7 от "Човек":

    Хора са с Х? Хсигани братя! Особено влашкия копанар!
    20г не е мръднал българския футбол, 20г срам! Тук пере, Тампере!
  • 9 Добре бе

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Човек":

    За Гонзо съм съгласен на 100%! Ама Боре Автоматчика,не знаещ български и посредствен футболист??? Аре моля ти се… Добре,че беше Таки,иначе още да си е по Влашко и най-голямата гордост да му е,че е ходил на пазарО у Видин
  • 10 Докато случайни

    5 2 Отговор
    Нещастници като този и Михайлов не се изгонят публично от футбола ще имаме пародия на футбол
  • 11 тъпото

    1 1 Отговор
    Дани....е чист мухльо....