Last news in Fakti

24 Март, 2022 14:30 1 267 0

Дани Алвес е влязъл в ролята на спортен директор на Барселона на трансферния пазар

  • дани алвеш-
  • футбол-
  • барселона

Ветеранът е опитал да убеди футболиста на Лийдс – Рафиня, да дойде в каталунската столица

Дани Алвес е влязъл в ролята на спортен директор на Барселона на трансферния пазар - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският ветеран Дани Алвес се завърна в Барселона в последните дни на 2021 г., като се твърдеше, че ще получава съвсем минимална заплата и няма да е особено полезен с приноса си. Алвесискаше да се върне в клуба, не само, за да помогне на „лос кулес“, но и да остане в плановете на бразилския мениджър Тите преди Световното първенство през ноември.

Информации именно от родината му казват, че Алвес е влязъл в ролята на спортен директор на Барселона на трансферния пазар, както беше споменато наскоро и от Sport.

Ветеранът е опитал да убеди футболиста на Лийдс – Рафиня, да дойде в каталунската столица. Барселона вижда Рафиня като идеална алтернатива, ако не успее да поднови с Усман Дембеле това лято.

В допълнение, някои свързват Барселона с друго бразилско крило - Антони, който през този сезон се представя невероятно в Аякс. Алвес е в страхотни отношения с бързака, с когото игра в Сао Пауло и лобира сериозно за негов трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА