Last news in Fakti

25 Март, 2022 10:10 1 522 8

Шеф в ЦСКА: Ще съдя БФС! Накрая ще останат сами да си играят в Бояна на малки вратички!

  • филип филипов-
  • бфс-
  • футбол-
  • цска-
  • борислав михайлов-
  • димитър бербатов

Няма да оставя хората, които унищожиха футбола в България, да ме спират и да ми забраняват да се занимавам с любимия спорт

Шеф в ЦСКА: Ще съдя БФС! Накрая ще останат сами да си играят в Бояна на малки вратички! - 1
Снимка: БГНЕС

Изхвърленият за една година от футбола Филип Филипов се закани, че ще съди БФС. Явно изнервен от удара, който Дисциплинарната комисия му нанесе, изпълнителният директор обяви следното:

„Няма да оставя хората, които унищожиха футбола в България, да ме спират и да ми забраняват да се занимавам с любимия спорт. Ще заведа дело срещу тях“.

„През октомври се видя на конгреса колко голяма е подкрепата за Бербатов. Тогава един клуб (б.р. – Левски) даде едно жалко обяснение защо подкрепя Борислав Михайлов – заради 40-годишно приятелство. А в същото време феновете му заявиха категорично, че са за промяна в българския футбол“, заяви Филипов пред „Тема Спорт“.

„В сряда следобед станахме свидетели на поредните абсурдни решения. Бяха изключени 104 клуба. Тези хорица, които взимат тези решения, трябва да разберат, че не те са футболният съюз. Сега те отстраниха клубове, но скоро клубовете сами ще напускат първенствата заради тяхното лошо управление и накрая ще останат сами да си играят в Бояна на малки вратички“, пророкува Филипов.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на копейкин ш.ч.и.к.ия.ч.и.к.ия.т.а.

    5 3 Отговор
    Да така е

    Коментиран от #5

  • 2 Първа титла

    3 8 Отговор
    Нарая ЦСКА-София ще създадът Б-Ф-С под егидата на У-Е-Ф-А и ще играят с колоси като РусоКастро, Янтра Габрово, Долно Уинино, Горно Нанадолнище и Сините камъни. Така най после ЦСКА-София ще успее да спечели първата си титла :)).
  • 3 mad forest

    1 6 Отговор
    Може, може! В бъдеще време всичко е възможно, но засега вие сте в това положение - играете на малки вратички Ловеч срещу Габрово!
  • 4 Литекс София

    2 5 Отговор
    Това е новият план на Микрето, да отстранят всички отбори от А група без Литекс София и от Б група само за цвят ще остане Янтра Габрово и Литекс Ловеч и заедно с аматьирте като РусоКастро и др. да успеят да вземат най-накрая първата си титла Литекс София след толкова мъки.
  • 5 Йаг Б

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фен на копейкин ш.ч.и.к.ия.ч.и.к.ия.т.а.":

    Цялото БФС да се маха доброволно, а не да се натиска да стои още! Защото за 18 години направи футбола в България пълна подигравка. Дори Северна Македония, Босна и Исландия се класираха на голямо първенство през това време. Вече сме на нивото на Андора и Фавьорски острови. В БФС мислят само за личните си интереси, а не за футбола в България.

    Коментиран от #7

  • 6 Левски 1914

    1 4 Отговор
    Цска го няма ФАЛИРА, а цска ТИРЕ София 2016 трябва незабавно да бъдат извадени от групата за тарикатлъци.
  • 7 Литекс София

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Йаг Б":

    Това питане го обърни към Микрето, защо срещу Ботев играят с 10 чужденеца. Нали те са флагмана на промяната явно Барбарона им смята да натурализира чистите армейци Бай, Юга, Джеферсон, Кайседо, Мазику, Чарлз, Морено и така най-после да станем светояни шампиони. Тези които плюят от Литекс София имат най-голяма вина за национала щото изгониха юношите на ЦСКА от армията с камъни и се самонастаниха.
  • 8 Иван

    0 0 Отговор
    Те продължават да унищажават - ФАКТ. 104 отбора на пияна глава унищожиха - ФАКТ. Те немогат да изтрезнеят - ФАКТ.