Last news in Fakti

26 Март, 2022 09:56 3 548 0

Един кандидат по-малко за подписа на Халанд

  • ерлинг халанд-
  • барселона

От ръководството на Барселона са били категорични, че няма да платят исканите пари

Един кандидат по-малко за подписа на Халанд - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Ръководството на Барселона ще се откаже от борбата за подписа на норвежката голова машина Ерлинг Халанд. Твърди се, че нападателят на Борусия Дортмунд ще напусне клуба през лятото, а фаворит за него е английският шампион Манчестър Сити.

Испанските грандове Реал Мадрид и Барселона също проявяват интерес към норвежеца, но последните информации са, че каталунците ще се откажат от намеренията си да наддават за футболиста.

Причина за това е колосалната комисионна, която са поискали от антуража на Халанд. Агентът на футболиста Мино Райола е поискал сумата от 50 млн. евро, като точно толкова трябва да получи и бащата на Халанд – Алф-Инге.

От ръководството на Барселона са били категорични, че няма да платят исканите пари, което означава, че към този момент каталунците се отказват от борбата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА