Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 12:54 774 0

Барса пази парите си за Холанд и ще взема само свободни агенти през лятото

  • борусия дортмунд-
  • ерлинг холанд-
  • барселона-
  • селекция

Холанд има клауза за откупуване на стойност от 75 милиона евро, която влиза в сила именно от лятото

Барса пази парите си за Холанд и ще взема само свободни агенти през лятото - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Барселона вече изготвя плановете си за летния трансферен прозорец. Не е тайна, че мечтаното попълнение на президента Жоан Лапорта е звездата на Борусия Дортмунд - Ерлинг Холанд.

„Sport“ съобщава, че норвежецът е „цел номер едно“ на клуба. 21-годишният Холанд има клауза за откупуване на стойност от 75 милиона евро, която влиза в сила именно от лятото, но „каталунците“ ще срещнат сериозна конкуренция за неговия подпис в лицето на Манчестър Сити, Ливърпул, Пари Сен Жермен, Реал Мадрид и Байерн.

Освен Холанд, „каталунците“ ще се стремят да взимат основно играчи без пари на летния пазар, за да запази финансите си именно за норвежеца. Споменават се имената на Сесар Аспиликуета и Андреас Кристенсен от Челси, тъй като договорите им изтичат в края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА