Last news in Fakti

26 Март, 2022 17:58 1 965 2

Добра новина за Ракетата

  • рони о'съливан-
  • ракетата-
  • снукър-
  • световна ранглиста

От днес О'Съливан може да се счита за завърнал се на върха в световната ранглиста

Добра новина за Ракетата - 1

Суперзвездата на снукъра Рони О'Съливан ще започне Световното първенство в Шефийлдския театър "Крусибъл" като номер 1 в ранглистата на World Snooker Tour.

От днес Ракетата може да се счита за завърнал се на върха в световната ранглиста, защото Джъд Тръмп не успя да защити титлата си в Откритото първенство на Гибралтар. Дори Асото в колодата да спечели предстоящия Шампионат на тура, това няма да попречи на О"Съливан да започне в "Крусибъл" като лидер.

Ракетата дори няма нужда да спечели нито един мач в Шампионата на тура, но със сигурност ще бъде сред фаворитите за титлата. Официално след края на този турнир той ще бъде определен за новия номер 1 в света.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пьешу

    11 1 Отговор
    рони е извън всякакви класации, отдавна. величие, подобно на "въздушния" майкъл джордан, на "доктора" валентино роси... малцина са, вероятно все по-трудно ще се появяват други.
  • 2 ⚜️Просветен⚜️

    5 1 Отговор
    Рони е еманация на снукъра! Но както и при други мисловни спортове, истинските гении са леко като от друг свят!