Last news in Fakti

27 Март, 2022 17:10 1 369 1

Мик Шумахер съобщи, че е добре, но е аут за тази вечер

  • формула 1-
  • гран при на саудитска арабия-
  • мик шумахер

Младият пилот се заби с висока скорост в бетонната стена на завой номер 12 снощи

Мик Шумахер съобщи, че е добре, но е аут за тази вечер - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Пилотът на "Хаас" Мик Шумахер успокои феновете си, че е добре след тежката катастрофа, но ще пропусне днешното състезание за Голямата награда на Саудитска Арабия във Формула 1.

Мик, който е син на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер, се заби с висока скорост в бетонната стена на завой номер 12 снощи малко преди края на втората сесия от квалификацията за място. Той беше откаран в болница за медицински прегледи.

Още вчера от отбора на "Хаас" написаха в Twitter, че той е "физически в добро състояние", но по-късно обявиха: "на фона на днешния инцидент Мик Шумахер няма да участва в утрешния старт", а Кевин Магнусен ще бъде единственият им пилот в стартовата решетка.

"Здравейте всички, просто исках да кажа, че съм добре. Благодаря ви за милите съобщения. Колата беше страхотна, ще се върнем по-силни", написа Шумахер в Twitter.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка Ф1

    7 3 Отговор
    Камиларите не са направили читава писта.