Last news in Fakti

28 Март, 2022 19:00 1 306 4

САЩ сложиха каруцата пред коня с нелеп транспарант след победата над Панама

  • сащ-
  • панама-
  • катар 2022-
  • световно първенство

Американците изглежда пренебрегнаха математиката и решиха, че директно пътуват за Катар

САЩ сложиха каруцата пред коня с нелеп транспарант след победата над Панама - 1
Снимка: Shutterstock

Американският футболен отбор допусна голям гаф, въпреки успеха си с 5:1 над Панама в предпоследния квалификационен кръг за класиране на Световното първенство в Катар. Играчите решиха, че са се класирали за Мондиала и разпънаха голям транспарант с надпис „Класирани за Световната купа“, научихме от Daily Mail.

Колкото и впечатляващ да бе успехът на „каубоите“, простата математика показва, че класирането им далеч не е толкова сигурно, колкото може би им се иска. Оказва се, че на Щатите им остава мач срещу Коста Рика, след който при евентуална загуба с поне 5 гола от тяхна страна те ще останат в зоната за баражите.

Изглежда, че САЩ все още има да извърви дълъг път преди да схване всички правила на европейския футбол, независимо че става дума за настоящия им отбор, който е съставен от звезди на Челси, Борусия Дортмунд, Лил и редица други грандове от „стария континент“.

Добре, че някой все пак им подсказа впоследствие и се появиха с друго платно, на което благодарят за подкрепата на своите фенове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    8 0 Отговор
    Споко ве те така "победиха" в Корея, Виетнам, Иран, Ирак, Сирия, Афганистан....
  • 2 Абе

    9 0 Отговор
    Няма ли да ги баннат от уефа и фифа задето са агресори в намколко си държави? мне нали хаха

    Коментиран от #4

  • 3 ФАКТ

    2 0 Отговор
    Всичко се купува.Камо ли някакво класиране на ритнитопковци.Важен и имиджа.
  • 4 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    Молдова, Грузия, Дегестан, Сирия, Казахстан, Украйна?