Last news in Fakti

31 Март, 2022 13:30 798 2

Англия е фаворит за Световното първенство, според 1/4 от запалянковците

  • англия-
  • световно първенство-
  • катар 2022

Очакванията към състава на „трите лъва“ отново са много високи

Англия е фаворит за Световното първенство, според 1/4 от запалянковците - 1
Снимка: БГНЕС

Англия ще спечели Световното първенство в Катар. Това смятат почти 28% от почитателите на футбола след проведена анкета в Twitter от страна на SPORT bible.

Повече от 8 хил. души вземат участие в проучването и изглежда, че една много голяма част от участниците изразяват увереност, че тимът на „трите лъва“ е способен да вдигне втората си купа от най-големия футболен форум.

Най-голям процент обаче предвиждат, че таванът на възможностите им е 1/4- или 1/8-финал в състезанието.

Трудно е обаче да се направи категоричен извод за очакванията, защото анкетата съдържа четири възможни отговора, като първите три са разделени от по-малко от 5%. Единственият убедителен отговор е, че Англия се очаква да прескочи груповата фаза, тъй като само 15,4% смятат, че страната ще отпадне още в пресявките.

Бърз преглед на букмейкърските залози показва, че англичаните са с равни шансове за титлата с Аржентина и Испания, а големият фаворит е Бразилия, следвана от Франция.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КО РЕЧИ КО

    0 0 Отговор
    А„ ОНОВА” (.....) МЕЖДУ ЧЕРНО МОРЕ И БЕРИНГОВО МОРЕ🤔
  • 2 Да добре

    0 0 Отговор
    те винаги са фаворитии винаги са разочарование