Last news in Fakti

31 Март, 2022 17:40 972 2

ЦСКА загуби ключов футболист до края на сезона

  • юрген матай-
  • цска-
  • контузия-
  • операция-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Защитникът, който получи контузия при гостуването на Ботев (Пловдив), бе прегледан в Нидерландия и бе решено да не се оперира

ЦСКА загуби ключов футболист до края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на ЦСКА Юрген Матай ще отсъства до средата на май, стана ясно след последните изследвания, които футболистът премина. Защитникът, който получи контузия при гостуването на Ботев (Пловдив), бе прегледан в Нидерландия и бе решено да не се оперира, съобщава сайтът на „червените“.

Матай вече започна физиотерапия в родината си, където ще остане до края на следващата седмица. След това той ще се завърне в България и ще продължи възстановяването под надзора на медицинския щаб на ЦСКА.

Друг защитник на "армейците" - Християн Петров, също няма да бъде на разположение на треньора Стойчо Младенов. Младокът получи травма в бедрото по време на приятелската среща със Спортист (Своге) през уикенда и ще отсъства около 4 седмици.

В същото време почти всички национални състезатели на ЦСКА се прибраха в България и вече водят подготовка със съотборниците си. На клубната база в Панчарево очакват само Брадли Мазику и Жорди Кайседо, които все още не са се върнали у нас след двубоите на Конго и Еквадор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7777

    6 1 Отговор
    Защо от БФС като виждат, че не се получава класирането в една квалификация за голям форум, като видят, че и за втора квалификация не се получава, трета, четвърта пета, шеста... и така минават 3 ,4, 5, 6, 10, 12, 14, 15 години ...не се ли замислят, че рибата се вмирисва от към главата и че те не стават за тази работа? За последно се класирахме 2004 година, а те управляват от 2005-та! Напълно провалено БФС. Да се махат доброволно, а не да се натискат да стоят още!

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "7777":

    А защо в цска ТИРЕ София 2016 взимат само чужденци къде са им юношите?