Last news in Fakti

31 Март, 2022 19:50 2 350 0

Столът на треньора на ЦСКА 1948 се клати, получи ултиматум

  • николай киров-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • локомотив пловдив

Бъдещето на Николай Киров зависи от мача с Локомотив Пд

Бъдещето на Николай Киров в ЦСКА 1948 зависи от мача с Локомотив Пд, съобщава Gong.bg. Двубоят е тази неделя на стадиона в Бистрица.

ЦСКА 1948 се представя доста колебливо през този сезон и е далеч от първата шестица, каквато беше поставената цел пред отбора. В последния кръг преди шампионатната пауза тимът загуби с 0:1 от Берое и два кръга преди края на редовния сезон в efbet Лига "червените" са в четворката, която ще се бори за оставане в елита. Новата цел е да бъдат спечелени 6 точки от следващите две срещи, за да се съхранят шансовете за атака на 7-ото място в плейофите.

Вчера играчите на Николай Киров проведоха тренировка на Националната футболна база в Бояна. Към отбора се присъедини националът Ивайло Чочев, който игра като титуляр в контролата с Хърватия.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА