Last news in Fakti

31 Март, 2022 21:50 2 075 21

Вижте как изглежда футболната ни централа в Бояна след протеста

  • бфс-
  • протест-
  • футбол-
  • борислав михайлов-
  • бояна

Плочата с името на президента на УЕФА Александър Чеферин и настоящия президент Борислав Михайлов, срещу когото бе този протест, на която е отбелязана датата на откриване на базата, пък бе залята с черна боя

Вижте как изглежда футболната ни централа в Бояна след протеста - 1
Снимка: БГНЕС

Протестът срещу ръководството на БФС пред футболната ни централа в Бояна доведе до рушене на надписите на входа. В сериозна част от тази вандалска проява бяха деца, които хвърляха плодове и яйца, а други ритаха със сила футболни топки, за да чупят буквите от надписа на “Национална футболна база” и “Парк хотел спа Бояна”, както и емблемата на футболния съюз.

Вижте как изглежда футболната ни централа в Бояна след протеста
Снимка: БГНЕС

Плочата с името на президента на УЕФА Александър Чеферин и настоящия президент Борислав Михайлов, срещу когото бе този протест, на която е отбелязана датата на откриване на базата, пък бе залята с черна боя.

Вижте как изглежда футболната ни централа в Бояна след протеста
Снимка: БГНЕС

Основата на този протест бяха именно децата и школите на тези 62 клуба, на които Изпълнителният комитет на БФС отне членството след участието им на Общото събрание на Димитър Бербатов преди две седмици. След тези решения потърпевши се оказаха доста детско-юношески школи. На последния Изпълком още 42 клуба бяха извадени, защото не са вписани в Министерството на младежта и спорта или по други причини.

Вижте как изглежда футболната ни централа в Бояна след протеста
Снимка: БГНЕС

Чест прави на Димитър Бербатов, който веднага осъди тези прояви и каза, че това не е начинът. Освен това, след като пристигна и даде интервю пред медиите, той даде знак на феновете, скандиращи обидни реплики към Боби Михайлов, да млъкнат, като сподели, че не иска да чува такива неща в негово присъствие.

Вижте как изглежда футболната ни централа в Бояна след протеста
Снимка: БГНЕС

Както е известно, голмайстор №1 на България още в понеделник се появи на организирания от ръководството на ЦСКА палатков протест пред базата, като обяви и на феновете, че ги подкрепя, но не трябва да има ексцесии.

Вижте как изглежда футболната ни централа в Бояна след протеста
Снимка: БГНЕС

Напомняме, че на 18 март Бербо беше обявен за шеф на футболната централа със 76 гласа на конгрес от делегати, представляващи около 12% от общата бройка на футболните клубове в България. Единствено ЦСКА бе от Първа лига, Янтра (Габрово) бе единственият представител от Втора лига, а общо седем клуба бяха от Трета лига.

Вижте как изглежда футболната ни централа в Бояна след протеста
Снимка: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вън

    28 9 Отговор
    Перукан и сие

    Коментиран от #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Герой

    25 25 Отговор
    Бербатов е велик направи нашите деца престъпница за един ден. Те вече могат да трошат, чупят, замерят полицаи с кивита и скандирт К@Р и ПЕД@АСТ. Нашите деца вече са готови да станат лумпени. Благодарим ти Митко, че ни помогна с възпитанието им.
  • 4 Адвокат

    16 14 Отговор
    Предателят Барбуков трябваше да вземе и своите деца да им покаже какво правят другите деца за него. Дано да се гордее с постъпката си. Според мен той е за затвор, за склоняване на деца да извършват престъпление.
  • 5 Сеирджия

    11 17 Отговор
    Това ни чака, ако дойде Бербатов - ПОГРОМ! Същата работа, както след летните "протести". ПОТОП!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ЛОКО ПД

    23 7 Отговор

    До коментар #1 от "Вън":

    БФС ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРА! ДОКОГА ЩЕ СТОЯТ СЛЕД КАТО НИКАКВИ РЕЗУЛТАТИ НЯМА! НАЦИОНАЛНИЯ НИ ОТБОР ГО БИЯТ ВЕЧЕ И ОТБОРИ КАТО КАТАР! ЗАЩО ОЩЕ ИСКАТ ДА СТОЯТ, СЛЕД КАТО СЕ ПРОВАЛИХА НАПЪЛНО?

    Коментиран от #9, #11

  • 8 Бфс

    11 13 Отговор
    Вън от първенството ,,тумора,, на футбола ни литекс с тире етрополе чавдар ловеч
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Пак питам

    17 3 Отговор
    Защо от БФС като виждат, че не се получава класирането в една квалификация за голям форум, като видят, че и за втора квалификация не се получава, трета, четвърта пета, шеста...
    и така минават 3 ,4, 5, 6, 10, 12, 14, 15 години ...не се ли замислят, че рибата се вмирисва от към главата и че те не стават за тази работа?
    За последно се класирахме 2004 година, а те управляват от 2005-та! Напълно провалено БФС. Да се махат доброволно, а не да се натискат да стоят още! Каква наглост и каква е тази длъжност, в която никой не носи отговорност за слабите резултати? Никой не ги иска начело на футбола ни!

    Коментиран от #12

  • 11 Зсщото

    17 2 Отговор

    До коментар #7 от "ЛОКО ПД":

    Защото са много алчни но за сметка на това да много некъдърни. Това няма как да се скрие.
  • 12 Косово

    12 8 Отговор

    До коментар #10 от "Пак питам":

    Питай Гриша Ганчев с 10 чужденеца как се прави национален отбор? Може и Стойчо Младенов да питаш колко още Бонговци ще докара? Не му стигат 20 а сега и един Косовар домъкна.
  • 13 Левскар

    11 4 Отговор
    Тотални безочливи крадци! Ограбиха единствената гордост останала на България - Футбола! По какви причини трябва да "управляват" още??? Или от алкохолна абсистенция не виждат до какво ниво докараха Националния ни отбор??? До там докараха нещата, че Левски, ЦСКА, Ботев ПД, Локо ПД, Берое, Нефтохимик, Етър, Локо ГО, които са опоненти помежду си, да се обединят срещу пияндетата в БФС!
  • 14 кУмУнист

    3 6 Отговор
    Ето го на първата снимка затлъстялото футболистче на литекс, 6ти клас 120кг. Сумисти ли тренирате или футболисти.
  • 15 Дядо ви кУрти от село Пиперково

    16 2 Отговор
    Перуката и Тиквата са най-големите аферисти...И двамата са за затвора...С дълги присъди...И каскетов да им праи компания...
  • 16 Asdfg

    5 9 Отговор
    Всички участвали в този “протест”,утре прибрани на топло и бой,бой,бой!
  • 17 Батко

    8 3 Отговор
    Съвсем ще задълбочи алклохолизма, с Венци ще направят контрапротест.
  • 18 Отврат !

    4 2 Отговор
    БФС-Боби е Фиркан със Самагон !
  • 19 Левски 1914

    2 2 Отговор
    Къде е полицията ЗАЩО ОЩЕ СПИ тези лумпени веднага на топло и бой докато се върне магаре от водопой.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Арестуван

    0 1 Отговор
    Бербатов съвсем организирано докара децата на Сините камъни, Балкан варвара и ЦСКА-София купи им две щайги с кивита и ги накара на потрошат фасадата на БФС докато викат вулгарни думи. Бербатов трябва да бъде подведен под наказателна отговорност за склоняване към престъпление и незабавно арестуван.