Last news in Fakti

1 Април, 2022 09:34 4 547 29

Венци Стефанов: Отвратен съм! По този начин ли онова недоразумение ще става президент на БФС?

  • венци стефанов-
  • футбол-
  • бфс-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов-
  • протест

Михайлов сега трябва да пише до всички възможни организации за това, което стана - от полицията до ФИФА

Венци Стефанов: Отвратен съм! По този начин ли онова недоразумение ще става президент на БФС? - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се възмути пред Sportal.bg от това, което се случи вчера на протеста пред входа на Българския футболен съюз. Шефът на "белите" обяви, че в понеделник ще чака в Бояна кандидата за президент на централата Димитър Бербатов.

"Това, което се случи, вчера беше срамно! Грозно! Недостойно! Знаете ли - отвратен съм. Да използваш деца, да хвърлиш деца на първа линия, да се криеш зад деца, това граничи с педофилията. Гнусно е! Тези деца спортисти ли ще стават или хулигани? Застанали отпред и ритат, хвърлят, трошат, беснеят. Къде са родителите на тези деца? Кой ще отговаря за това нещо? Кой?

И къде беше онова недоразумение, което иска да става президент на футболния съюз? По този начин ли ще става? А, той казал, че не толерира такива прояви на вандализъм и бил против ексцесиите. Така ли? А къде беше бе, момче? Къде беше да ги спреш? Нали ти си лицето на промяната? Нали ти си движещата сила? Защо не дойде на протеста от самото му начало? Защо не излезе да спреш тези деца? Скри се някъде и дойде накрая, а? Имаш ли нещо в панталоните? Съмнявам се. Видя се какво представляват.

Михайлов сега трябва да пише до всички възможни организации за това, което стана - от полицията до ФИФА. Дали ще го направи, не знам, той отговаря за действията си. Но ако има чест и достойнство, не може да остави нещата така. Трябва някой да отговаря за това, което се случи. Говоря за организаторите, за клубовете и за тези, които са си пратили децата там. Ама Бербатов пропуснал ексцесиите, иначе щяло да бъде различно. Защо те нямаше, Димитре? Пак питам.

Знаете ли какво, каня Димитър Бербатов да дойде пред сградата на БФС в понеделник. Целия ден ще съм в Бояна и ще го чакам! По което време иска, тогава да дойде. Има ми и телефона, ако има нещо да ми казва, но най-добре да дойде пред сградата в Бояна. Но го искам сам - да застанем мъж срещу мъж! Аз ще съм отпред, където вчера вилняха децата, да дойде Бербатов и пред мен да хвърли киви по входа. Хайде! Чакам те, Димитре! Ела. Повтарям - понеделник ще го чакам целия ден. И вие, медиите, елате. Нека всичко е пред камерите. Да дойде да протестира, но без децата и кюстендилците. Аз и той.

И Кюстендилеца ми има телефона, аз не се крия от никого! Той е един привърженик на ЦСКА, няма лошо в това, но един фен трябва да си подкрепя отбора. Кюстендилеца с мен не може да говори за футбол. Когато той извади пари и започне да дава заплати в даден клуб, тогава може такъв като него да говори с мен за футбол. Другото е несериозно. Кюстендилеца да ходи да мята киви и айран в Кюстендил.

Министърчето също има вина за това, което става. Той поощрява Бербатов и екипа му. Адвокат, който ми загуби едно дело, а после се оправдаваше с Мирчо от Вършец. Това е истината. Пак питам - кой ще понесе отговорност за това, което става? Забъркаха огромна каша! За кой сериозен човек с пари говоря, че е зад Бербатов ли? Е, помислете. Никак не е трудно да се сетите. Футболен човек, известно име. Близко е до акъла. Баба ми казваше, че трябва да имаш пипе. На който му сече пипето, ще се сети за кого говоря", заяви Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чук и Гек

    62 11 Отговор
    Ето пример за феодален дъртак! А Михайлов преди 2-3 години уж подаде оставка, година и половина изтрезнява и и изведнъж пак се диктиса за председател! Къде го има това по фифа?

    Коментиран от #13, #28

  • 2 сила

    51 7 Отговор
    край на черното тото,край на лапаницата.....бензинджията от Петрола на Рожен 29 остава на сухо
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кочо

    40 4 Отговор
    А ако вместо Бербатов на срещата дойде Стоичков....!? Тогава какво правим, бате Венци?! Скоро питаха Стоичков, би ли разговарял с господин Михайлов и знаеш отговора - ,,Да разговарям с него!!! Кой е той! Най много да го набарам някъде и да му натроша тиквата...!".

    Коментиран от #16

  • 6 чико

    36 3 Отговор
    И на Венци му се е изпразнила ЛЕЙКАТА . Много се пали и изхвърля с парите си . Преди парите във футбола трябва държавна политика за футбола , за да се пръкнат момчета като 94-та . Стоичковците са плод на бай Тошовата политика , както и за всички други спортове където биехме наред . Така както я карат всеки богаташ за себе си , Български футбол няма да има .
  • 7 Тито

    32 4 Отговор
    Венци разбира че лапачката свършва и се изявява като адвокат на боби но народа е казал "когато двама си ги мерят не си посавай г..."
  • 8 мутра

    17 5 Отговор
    отивай при сина си !
  • 9 Qwer

    33 1 Отговор
    Само да припомним че венцЕслав, е служител в слаБия,и не е дал стотинка,парите ги дава Маджо крадени пари с протекции от Гоцев гестапото и бриго
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 БСП на Бунището

    22 5 Отговор
    Венци Стефанов - слагай фланелката с мутрата на Путин и към Масква ....
  • 12 Питанка

    14 4 Отговор
    За кой човек с пари говори чичо Венци? За Божков ли? Другото сме го слушали.

    Коментиран от #19

  • 13 Майка

    10 19 Отговор

    До коментар #1 от "Чук и Гек":

    Стефанов може да е всякакъв, но той се грижи за децата от шклата си. За разлика от него Бербатов докара с автбуси децата на Балкан Варвана, Сините камъни и ЦСКА-София купи им две щайги с кивита и гу накара да потрошат фасадата на БФС докато викат вулгарни думи. Това са нашите деца, на първо място е тяхното възпитание а Бербатов ги превръща в озлобени престъпници. Трябва прокуратурата незабавно да се задейтва.

    Коментиран от #17

  • 14 Next

    25 2 Отговор
    По този начин сегашните недоразумения продължават да са на хранилка, с репресии и заплахи. Всички от бъфъсъ сте кална измет.
  • 15 Никой не ви иска

    14 2 Отговор
    От отвратеност, сте станали на измет. Изчезвайте.
  • 16 Възпитание

    4 18 Отговор

    До коментар #5 от "Кочо":

    Браво браво това са лумпените от Литекс София начело с Кюстендилеца, Стойчков и Бербатов. На какво учат децата ни да трошат, бият, викат вулгарни думи и се държат надменно. Отвратен съм в какво превръщат децата ни.
  • 17 Кочо

    15 3 Отговор

    До коментар #13 от "Майка":

    Ти ако знаеш някакъв културен начин да бъдат изгонени тези пияници от БФС - кажи! 16 години мрак! Левски като учител във Войнягово е водил децата да се бият със съседното село в спор за ливади!

    Коментиран от #20

  • 18 Тома

    17 2 Отговор
    И ние сме отвратени от дебелия сикаджия и джибрил които направиха българския футбол за да се срамуваме

    Коментиран от #21

  • 19 Микре

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Питанка":

    За Гриша Ганчев говори, ти сляп ли си?

    Коментиран от #23

  • 20 Майка

    2 12 Отговор

    До коментар #17 от "Кочо":

    Спортните резултати или липсата им не може да оправдаят лумпенизирането на децата ни и превръщането им в некултурни и недостойни хора. Бербатов трябва да бъде подведен под съдебна отговорност за склоняване на малолетни към престъпление.

    Коментиран от #24

  • 21 Обективно

    2 12 Отговор

    До коментар #18 от "Тома":

    Само дето от Славия излизат много деца и се развиват а от Литекс София както видяхме излизат лумоени. А сега Бербатов се зае да напрсви и децата на Сините камъни и Балкан Варвара престъпници като ги накара да вършат престъпления. Първо Гришата и Бербатов да погледнат собствената си къщичка и какво те дадоха на национала преди да плюят другите.
  • 22 Джаки

    12 3 Отговор
    В страната на абсурдите едно безполезно корумпе може да нарече един от най- великите и успешни български футболисти, прославили ни в света "недоразумение". Нямам думи
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кочо

    11 2 Отговор

    До коментар #20 от "Майка":

    Съда още през 2013 г., когато замеряхте Мая Манолова с домати реши, че не е престъпление! И то за пълнолетни! Децата не носят отговорност! Такива като Боби Перуци и Раева са герберастите в спорта - нагли и незаменими!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 незнайко

    7 2 Отговор
    Този го е страх че няма да има лапачка

    Коментиран от #27

  • 27 Подуямие

    6 2 Отговор

    До коментар #26 от "незнайко":

    И Лечков го е шубе от същото. Свърши ли държавната софра,айде утече в канала.
  • 28 ллл

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Чук и Гек":

    Няма нужда от нападки! Всички сме съгласни с едно - Трябва да се махнат всички от БФС и Михайлов, и Лечков , и Костадинов, и Попов, Кучев, Стефанов... абсолютно всички от БФС! Президенти на отбори нямат място в изпълкома! Националия ни отбор е развалина заради това БФС!
  • 29 Отвратително изглеждаш,

    4 2 Отговор
    Отвратително е и това което си казал.