Last news in Fakti

1 Април, 2022 12:40 1 408 3

Сашо Станков: Нека Емо Костадинов заведе дело, това ще бъде върхът на наглостта му

  • александър станков-
  • емил костадинов-
  • футбол-
  • съд-
  • дело-
  • бфс

Един път не се е обадил да се разберем, да се разсрочат по някакъв начин тези задължения

Сашо Станков: Нека Емо Костадинов заведе дело, това ще бъде върхът на наглостта му - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на ЦСКА Александър Станков коментира отговора на Емил Костадинов относно предявените от специалиста претенции за невърнат заем на стойност 300 000 евро. Коща отрече да има такива задължения и дори предупреди, че още днес ще заведе дело срещу Станков.

“Нека заведе дело Костадинов, чакам го с нетърпение. Това ще бъде върхът на наглостта му. Толкова години се точат дела за тези пари. Един път не се е обадил да се разберем, да се разсрочат по някакъв начин тези задължения. 11 години вече минаха от този момент и заради делата не давах гласност, но вече не мога да мълча и да му пазя името. Една част от парите бяха върнати чрез много дълги дела. Толкова много главоболия донесе това на семейството ми, а той отрича даже. Не знам за какво му бяха тези пари”, каза Станков пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гнусар

    4 8 Отговор
    Естествено до Станков е Георги Градев. Тази под@@@га само гледа как да смуче пари и да разгаря скандали. И този е главната движеста фигура в екипа на Бербатов. Гнусни хора.
  • 2 YUS_MILEV

    5 0 Отговор
    Ти на този идиот ли даде пари?
    Затънал е в заеми, и ти чакаш да ти върне парите. ОТКЪДЕ?

    Коментиран от #3

  • 3 ЛЛЛ

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "YUS_MILEV":

    Всички сме съгласни с едно - Трябва да се махнат всички от БФС и Михайлов, и Лечков , и Костадинов, и Попов, Кучев, Стефанов... абсолютно всички от БФС! Президенти на отбори нямат място в изпълкома! Националия ни отбор е развалина заради това БФС!