3 Април, 2022 10:28 1 060 15

Стилиян Петров: Защо свободата и независимостта пораждат страх в БФС?

  • стилиян петров-
  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • футбол-
  • конгрес

Нека господата, криещи се от хората, до знаят - доматите, кивитата, прасковите и яйцата са за тях, по тях…срещу тях

Стилиян Петров: Защо свободата и независимостта пораждат страх в БФС? - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на националния отбор и част от екипа на Димитър Бербатов - Стилиян Петров, изрази мнението си около протеста пред сградата на БФС в четвъртък. Стенли е на мнение, че всяка една поява в обществото на хората от досегашното ръководство е предварително обмислена, за да не бъдат линчувани.

Ето какво написа Петров в социалните мрежи:

Защо свободата и независимостта пораждат страх в БФС

В последните дни с голямо внимание наблюдавам и анализирам случващото се в цяла футболна България. От затваряне на булеварди, виковете за оставка, недоволни малки и големи, замерящи с домати, кивита 😂, яйца и праскови, изпълнени с гняв клубове и родители, транспаранти по стадиони! Всички насочват полезрението си към един единствен човек и личност… Димитър Бербатов. Съвсем нормално, той бе единственият, който отиде да бъде с обикновените хора. Така, както го направи два пъти из цялата страна. Той и ние никога няма да забравим откъде тръгва любовта за играта футбол, откъде се запалва искрата да бъдеш следващият Христо Стоичков, Димитър Бербатов...👌 А не като тези, криещите се - в лукса на Доха, в Гранде кабинета, в Гранде бара.... Те не се допускат вече в обществото. Всяка една тяхна поява е предварително подготвена и планирана, за да не ги линчува. Или лична среща с определени клубове, кметове и темподобни. Кога ще ги видим сред изстрадалите хора, кога ще ги видим на рушащите се стадиони на клубовете от българския футболен елит, кога ще ги видим сред нормалните хора из страната? Никога! Всяко тяхно участие в обществения живот вече е изкуствено!

Защо децата хвърляли и обиждали? Задайте този въпрос към господата от футболния Гранде лукс, които отдавна нямат връзка нито с реалността, нито с хората от народа. Това е въпрос само и единствено към тези самозабравили се господа, които се държат като еднолични собственици на футбола, и са готови да го забранят на всеки, който дръзне да мечтае за нещо по-добро от дъното. Нека господата, криещи се от хората, до знаят - доматите, кивитата, прасковите и яйцата са за тях, по тях…срещу тях. Тези хора, тези деца, които вие обиждате и изхвърляте от футбола, са свободомислещи и независими от цялата помия и начин на работа от БФС. Вече има свободомислещи, независими, безстрашни, свободни хора, борещи се за бъдещето - своето, на техните деца и на българския футбол! А бъдещето няма нищо общо с вас!


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошко

    5 22 Отговор
    Защо, защо? Защото лекето Бербатов няма капацитета на г-н Михайлов да управлява БФС!

    Коментиран от #4, #14

  • 2 Next

    15 4 Отговор
    Пияната дамаджана не е видял нито яйца нито домати, щото в оримака перукан си пие уискито с шоколад, лешници, бадеми. Цялата шайка от бъфъсъ краде ли краде. Вън бе гьонсурати.
  • 3 РЕАЛИСТ

    4 15 Отговор
    Стилиян Петров е толкова уважаван футболисти човек. Горд съм бил да слушам мнения на англичани за него. Боготворяха го в Астън вила. Защо бие по реномето си, като се събра с леке, като Бербатов.

    Коментиран от #11

  • 4 факт

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тошко":

    Няма незаменими хора!!!
  • 5 Pilot

    15 3 Отговор
    Тая перука до кога ще съсипва футбола в България ! Виждаме в какво състояние е всичко ! Всичко става с клизма и отнема много време в този мутристан !
  • 6 Гешев

    2 9 Отговор
    Не използвайте ДЕЦАТА за вашите користни цели!
  • 7 Долу Перуката!!!

    12 2 Отговор
    В БФС са корупционери! И те се самозабравиха начело с Перуката от дългото оставане на власт! Същия тапигьоз като Тиквата в политиката. Властта не трябва да остава за дълго в едни и същи ръци повече от два мандата!!! Защото виждате резултата е Корупция и кражби!!!
  • 8 Admin.HR

    1 6 Отговор
    Нито Бербатов, нито Михайлов са способни да управляват БФС с 12 млн.лв. бюджет. Нямат нужното образование, не говорят чужди езици и промяна няма да се случи на принципа “стани да седна”! Шмекерлъците са отживелица в наши дни, а БФС има нужда от доказан лидер и ръководител, който е успял да реализира проекти за развитие на спорт, бизнес или обществено полезни дейности. Такъв кандидат ще има на предстоящ конгрес, ако селските ФК гласуват за нормализация.

    Коментиран от #12

  • 9 Възмутенна

    4 10 Отговор
    И затова ли е виновно БФС, че Бербатов за лични интереси накара едни деца да изпочупят фасадата на сградата докато викат вулгарни думи? Потресен съм от Стилият мислех го за умен човек, но явно парите не прощават. Оставете децата ни на мира, закарайте вашите си деца да чупят, мразят и викат вулгарни думи.

    Коментиран от #13

  • 10 Стъни

    3 7 Отговор
    не се замесвай в тази гряз!!!! НЕ Е ТОЯ НАЧИНА, НЕ Е ДОСТОЙНО!!!! Деца да карате да протестират, 60 клуба от 700 да Ви избират, срамота!!! Да на промяната, но вижте си екипа - ЦСКА, цесекари и цесекари! В българия има Берое, Локо, Ботев, Черно море, бизнесмени в Пловдив, Варна, Бургас и т.н. , какво правите, не разбирате ли, че Бербатов експлоатира имената Ви! А и как сте на "пулса" на нещата като сте на хиляди километри от родината! Виж поговорете си с Марто, прекрасни футболисти и ЧОВЕЦИ сте, всяко нещо с времето си, не на всяка цена и не с цената на всичко, както иска Бербатов! Михайлов е пътник и времето му отминава, но не отваряйте разлом във футболната ни общност!!!
  • 11 Един глас по малко

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    А как може разумен човек да обясни че децата чупят, псуват и трошат със злоба защото мразели нещо си??? Стиляне това са деца, те правят това което им е втълпено в слупаят от Бербатов и Градев. Какви ги говориш, защо твоите деца не бяха там а? Покажи им с личен пример колко е благородно да мразиш и чупиш, разочарован съм от теб.
  • 12 Балъков

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Admin.HR":

    Балъков може да свърши работа.
  • 13 Ти да не си светил

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Възмутенна":

    Аве ее... аман от Т/а/п/и/р !и като тебе.Жал )ки и елементарни .9933
  • 14 безпартиен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тошко":

    А когато Михайлов пое знаеше и можеше всичко?Така и не се научи за толкова години и си остана на същото ниво!Ама пък капацитет?
  • 15 М вън

    0 0 Отговор
    Браво Стели! Вън перуката и пияниците около него от футбола. Те нямат нищо общо с този спорт. Съсипаха всичко.