Last news in Fakti

3 Април, 2022 17:11 1 506 1

ЦСКА 1948 разпиля 10 от Локо Пд в Бистрица (ВИДЕО)

  • цска 1948-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • efbet лига

Червените биха с 4:0 "смърфовете", които останаха с човек по-малко от 7-ата минута на срещата

ЦСКА 1948 разпиля 10 от Локо Пд в Бистрица (ВИДЕО) - 1

Отборът на ЦСКА 1948 разпиля 10 от Локомотив Пловдив с 4:0 в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Резултатът бе открит от Александър Колев в 47-ата минута, а десет по-късно Мартин Тошев удвои с прекрасен гол. Третото попадение бе дело на Галин Иванов, който оформи крайния резултат в 70-ата минута.

Мачът започна кошмарно за гостите от Локомотив Пловдив. „Смърфовете” останаха с човек по-малко на терена само седем минути след първия съдийски сигнал. Първоначално реферът Ивелин Занев показа само жълт картон на Преслав Боруков за нарушение срещу Лазар Марин дълбоко в половината на „червените”. След преглед на ситуацията с ВАР, което отне повече от четири минути, Занев промени решението си и вдигна директен червен картон за нападателя на гостите.

След изгонването на нападателя на „смърфовете”, логично домакините взеха инициативата и се настаниха трайно в половината на гостите. Марио Топузов имаше отличен шанс да открие резултата в 14-ата минута. След центриране в наказателното поле, Топузов стреля без забавяне, но прати топката над вратата.

В 28-ата минута тимът на ЦСКА 1948 стигна до добра ситуация пред противниковата врата. Галин Иванов получи топката на удобна позиция в наказателното поле, но изстрелът му бе блокиран от бранител в „черно-бяло”.

Футболистите на Николай Киров продължиха да бъдат по-активния тим на терена, докато „смърфовете” действаха предимно на контраатака. При една от тях Бирсент Карагарен бе изведен отлично зад отбраната на домакините, но Иван Караджов излезе много предвидливо и успя да улови. При съприкосновението между двамата футболисти, Карагарен падна лошо и имаше нужда от лекарска помощ, но все пак успя да продължи мача.

Резултатът в мача бе открит само две минути след подновяването на играта през втората част. След поредния корнер в полза на домакините и последвалото разиграване, Русев центрира в наказателното пое, където Александър Колев не успя да играе добре с глава. Последва удар на Лазар Марин, който обаче бе отразен от Илко Пиргов. Топката отново попадна в Марин, който този път потърси комбинация с Колев, а за нападателя не остана нищо друго, освен да насочи топката в мрежата за 1:0.

Точно десет минути след гола на Колев, „червените” вкараха своя втори гол в мача, който бе дело на резервата Мартин Тошев. Завърналият се в клуба футболист вкара много класно попадение след отлично подаване на Ивайло Чочев. Тошев вкара с глава, прехвърляйки Илко Пиргов.

Всичко в срещата бе решено в 62-ата минута, когато Галин Иванов се разписа, за да направи резултата 3:0 в полза на своя тим. Капитанът на домакините вкара с далечен шут в долния ляв ъгъл на вратата на „смърфовете”. Отново той в 70-ата минута оформи крайното 4:0.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойчо

    2 0 Отговор
    Не е важен резултата, важното е тотото да върви