Last news in Fakti

4 Април, 2022 14:21 1 161 3

Президентът на ПСЖ иска финалът в Шампионската лига да стане като Супербоул

  • насер ал-хелайфи-
  • псж-
  • футбол-
  • супербол

Не разбирам защо Супербоул да бъде по-важно събитие от финала в ШЛ

Президентът на ПСЖ иска финалът в Шампионската лига  да стане като Супербоул - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи е на мнение, че финалът в Шампионската лига заслужава да се превърне в доста по-значимо събитие в спортния календар.

“Този мач трябва да се “чувства” голям като Супербоул” - заяви катарският бос в интервю за “Ди Атлетик”.

“Не разбирам защо Супербоул да бъде по-важно събитие от финала в ШЛ. За самия Супербоул, а и в САЩ като цяло хората имат това креативно мислене в името на създаването на представление. Предложих точно такова нещо да има и тук, като имам предвид провеждането на церемония преди самата среща”, каза още Ал-Хелайфи.

Той добави, е имало идея и носителят на трофея в ШЛ да стартира новия сезон в турнира с демонстративен двубой срещу някой силен съперник. “Това може би не е добро предложение, но нека поне да се опитаме да променим сегашното положение. Всеки двубой трябва да се превърне в събитие и представление”, завърши Ал-Хелайфи.

Директорът на ПСЖ е против Европейската Суперлига и по тази причина настоява за промени в Шампионската лига с цел тя да стане по-атрактивна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мой

    2 0 Отговор
    Ходи си с мир в азия и не се занимавай с европейски въпроси.
  • 2 Редови

    2 0 Отговор
    Че за мен супербол няма никакво значение.
  • 3 Юрген

    3 0 Отговор
    Къв си ти, че да казваш, че Супербол е по-голямо събитие от който и да е мач от елиминационната фаза на шампионска лига. Колко души в света гледат супербол и колко шампионска лига. И второ, ти първо отиди с отбора си до финала и после давай съвети, че то като гледам от президента, през треньора и играчите, та чак до чистача хич ви няма.