Last news in Fakti

5 Април, 2022 15:00 2 089 2

БФС издирва Петър Величков, за да му връчи...

  • петър величков-
  • бфс-
  • футбол-
  • изпълком

Както е известно, Величков е част от екипа на Димитър Бербатов, но все още се води член на Изпълкома на БФС

БФС издирва Петър Величков, за да му връчи... - 1
Снимка: БГНЕС

Българския футболен съюз търси Петър Величков, за да му връчи покана за предстоящия Изпълком на централата, който ще се проведе през месец април. На този етап обаче опитите се оказват неуспешни, съобщи Gong.bg.

Както е известно, Величков е част от екипа на Димитър Бербатов, но все още се води член на Изпълкома на БФС.

От централата са се задействали и търсят връзка с Величков по всички възможни канали. Първият опит е с официална покана, изпратена по мейла, който Величков е дал за кореспонденция. Последвали телефонни обаждания и съобщения в социалните мрежи.

На този етап обаче БФС не може да се свърже с него.

Припомняме, че Търговският регистър отказа да впише поканата за Общо събрание и така конгрес на БФС няма да има на 20 май, когато трябваше да се гласува бюджет на централата. Мотивът е, че Петър Величков, не е уведомен лично за заседанието на Изпълкома.

Запознати твърдят, че от БФС са изпратили покана на Величков, но той заявил, че не я е получил, тъй като имал технически проблем с електронната поща.

Именно поради тази причина хората от Бояна се опитват да намерят Величков, като са го търсили и на настоящия адрес.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тарикати

    2 11 Отговор
    Циркът на Бербатов и екипът му продължава. Събрали се няколко селски тариката Величков, Градев, Бербатов, Станков и се мислят за велики. Е понякога се намират по-тарикати и от баш тарикатите. Докога ще я карат така, на инат?

    Коментиран от #2

  • 2 Махай се

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тарикати":

    Михайлов, напусни доброволно с останалите накдърници. Провалихте футбола в България, за какво още се натискате да стоите?