Last news in Fakti

5 Април, 2022 18:00 4 267 2

Томас Тухел ще оглави новия „Галактико“ на Реал Мадрид

  • челси-
  • реал мадрид-
  • томас тухел-
  • карло анчелоти

Германецът е спряган за поста на Карло Анчелоти още от новия сезон

Томас Тухел ще оглави новия „Галактико“ на Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид е на прага на поредната си грандиозна трансформация, а медиите на Пиринеите вече твърдят, че промяната ще започне от треньорския пост, където към момента е Карло Анчелоти.

Редица издания смятат, че Томас Тухел е оглавил списъка с потенциални заместници на „Татко Карло“ през лятото, ако титлата в Испания и трофеят от Шампионската лига не акостират на „Сантиаго Бернабеу“ в следващите два месеца.

Германецът за сега не подхранва тези слухове и дори на няколко пъти засвидетелства верността си на Челси, въпреки трусовете, касаещи собственика Роман Абрамович.

Тухел е действащият носител на „Ушатата“, след като в рамките на половин сезон превърна „сините от Стамфорд Бридж“ от разглезена шайка скъпоплатени футболистчета в отбор, който задава стандартите в европейския футбол.

Проектът „Галактико 3“ би могъл да включва още суперзвездите Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд, но големият бос Флорентино Перес знае по-добре от нас, че покупката на една или друга звезда не гарантира нищо, ако някой човек над тях, който да движи всичко с мозъка си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 0 Отговор
    ...големият бос Флорентино Перес знае по-добре от нас, че покупката на една или друга звезда не гарантира нищо, ако не ги ръководи някой човек ,който е с интелект и дисциплина над тях, който да движи всичко в отбора с мозъка си.
  • 2 дедо Флашко

    1 0 Отговор
    Томас Тухел е треньорски талант.