Last news in Fakti

17 Април, 2022 13:47 3 168 0

Напрежение в Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • селекция-
  • пари-
  • карло анчелоти-
  • флорентино перес

Анчелоти не е доволен, че няма да разполага с големи средства за селекция

Напрежение в Реал Мадрид - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се е срещнал с президента на клуба на Реал Мадрид Флорентино Перес в петък, 15 април, според „Marca“. Обсъждано е било евентуално подсилване на състава, но шефът е дал да се разбере, че покупките са възможни само в случай на продажби, а Анчелоти не е останал особено доволен от това.

В същото време мадридският клуб е уверен, че благодарение на продажбата на защитника Марсело, както и на Гарет Бейл и Иско, може да спечели от 75 до 100 милиона евро.

Испанският колос проявява интерес към халфа на Монако Аурелиен Чуамени, но клубът има доверие и в собствените си юноши и някой може да получи шанс за изява през следващата кампания.

На срещата е коментиран и трансферът на нападателя Килиан Мбапе от ПСЖ, който от клуба смятат за въпрос на време.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА