Last news in Fakti

7 Април, 2022 15:30 1 344 0

Стана ясно кой ще води Локомотив срещу ЦСКА след оставката на Тунчев

  • локомотив пловдив-
  • александър тунчев-
  • цска-
  • христо колев

Клубът за сега намери временно решение на проблем с треньора

Стана ясно кой ще води Локомотив срещу ЦСКА след оставката на Тунчев - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив Пловдив продължава да изпитва трудности с намирането на постоянен заместник на подалия оставка Александър Тунчев, а това принуди Христо Крушарски временно да връчи диригентската палка на една от легендите клуба - Христо Колев, научихме от местния вестник „Марица“.

Ще има обаче и известен проблем с лиценза на Колев, защото той няма правоспособност да бъде старши-треньор на представителен тим от Първа Лига. Формално наставник ще бъде треньорът на вратарите Витомир Вутов.

По-рано през седмицата Тунчев официално се е сбогувал с отбора, като е обявил, че няма да изведе тима за последния мач от редовния шампионат срещу ЦСКА в началото на уикенда.

Що се отнася до евентуалния нов мениджър, името на Бруно Акрапович се спряга най-сериозно, като дори той е забелязан в Пловдив в изминалите дни.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА