Last news in Fakti

11 Април, 2022 11:00 1 580 3

Мартин Камбуров се завръща във футбола и то на "Лаута"?

  • мартин камбуров-
  • лаута-
  • локомотив пловдив-
  • александър томаш

Голмайстър №1 едно в историята на елита напусна Локомотив след скандал с Крушарски пред 2017 година, а след това игра за Берое и ЦСКА 1948

Мартин Камбуров се завръща във футбола и то на "Лаута"? - 1
Снимка: БГНЕС

Мартин Камбуров се завръща във футбола. След оттеглянето на Христо Крушарски вече няма пречка той да акостира на "Лаута".

Голмайстър №1 едно в историята на елита напусна Локомотив след скандал с Крушарски пред 2017 година, а след това игра за Берое и ЦСКА 1948.

В края на 2021 година договорът му с Берое изтече, а той не го поднови. В началото на тази година Мартин официално обяви, че слага край на състезателната си кариера.

Почетният президент на клуба Христо Бонев обаче на няколко пъти обяви, че иска Камбуров да изиграе поне още един мач с "черно-бялата фланелка".

Очаква се новият треньор на Локомотив - Александър Томаш, да проведе разговор с Камбуров, като не е изключено до края на сезона голмайсторът да се появи на терена. Има вероятност и Камбуров да получи пост в клуба от новите собственици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каруцата

    2 2 Отговор
    Маайте го тоз, за нищо не става!
  • 2 Тома

    3 2 Отговор
    Вземете го да тренира младите момчета а не да играе до пенсия като гошо вратарчето защото става много смешно
  • 3 Весело

    2 0 Отговор
    Мартин Камбуров 40 годишен и вратаря на Славия Георги Петков 46 годишен, отдавна трябваше да са приключили с футбола. "Пенсионерите" трябва да знаят кога да се оттеглят и с какво да се занимават. Мястото им е да учат децата и младите хутболисти как да играят. Като остават във футбола заемат мястото на някой млад играч и пречат на развитието на младите играчи. Заради пенсионери младите търкат резервната скамейка и не могат да се развиват.

    И за Локо Пловдив и за Славия вече е кристално ясно, че този сезон ще го завършат сред посредствените отбори в средата на таблицата. Ако шефовете им бяха малко по умни, щяха да се концентрират върху сглобяването на подмладен отбор за следващите шампионати. А за наемат пенсионери с кариерен хоризонт от още няколко месеца.