Last news in Fakti

9 Април, 2022 11:30 4 904 13

Тарторът на Сектор Г смята, че "има нещо гнило в ЦСКА"

  • иван велчев-кюстендилеца-
  • цска-
  • локомотив пловдив

Любимият му тим допусна ново поражение и практически се отказа от титлата

Тарторът на Сектор Г смята, че "има нещо гнило в ЦСКА" - 1
Снимка: БГНЕС

След загубата с 2:0 на ЦСКА при гостуването на Локомотив Пловдив настроенията сред феновете на клуба далеч не са толкова положителни, колкото бяха в края на есенния дял от кампанията. Дори тартора на Сектор Г не успя да скрие огорчението си.

"Има нещо гнило в ЦСКА", написа във Facebook Иван Велчев, който е по-известен с прозвището си " Кюстендилеца".

Кандидат-шампионите без съмнение разочароваха с играта си, тъй като за 90 минути стреляха един-единствен път в очертанията на вратата.

Ако днес Лудогорец спечели срещата си с Берое, ще натрупа 12 точки преднина. Така в баражите за титлата ще има нужда от 4 точки, за да вдигне поредния си трофей.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    19 8 Отговор
    А добър ден!
  • 2 Калитко

    17 18 Отговор
    Кое цска,че те няколко станаха?
  • 3 В България елита са от племето Църбушман

    15 9 Отговор
    Първоначално вождовете били обикновени Цървули,но след 1944г комунистите раздали ботуши и вождовете станали Църбуши,а след 89та година Църбушите се облекли в Армани и стигнали до окончателната им фаза на развитие,а именно ЦЪРБУШМАНИ.
  • 4 Розов палячо

    20 16 Отговор
    Гнилото е ,че джуджето ви направи на подлоги ,но вие си го избрахте
  • 5 дааа

    16 20 Отговор
    Има да ,ЦСКА спря да съществува,а това което подкрепяте е Литекс Ловеч.И какво чудно ,че Литекс Ловеч няма да е шампион????Микренския да не е Карло Анчелоти хахах гнило имало ....то няма здраво..
  • 6 Радващ се

    10 20 Отговор
    В Литекс-София наистина има нещо гнило и то не е с много голям ръст.
  • 7 sssss

    11 19 Отговор
    Казват на Литекс цисика, пък имало гнило . Муахахаха
  • 8 Има гнило да...

    10 17 Отговор
    Има да, първо е мутрата, която ви финансира, после франкещайна, който сътворихте с ловеч и етрополе, после е барцилоната и после си ти и останалите промити празни кратуни.
  • 9 Къцко

    7 11 Отговор
    Не ни занимавайте с платени фенове!Този е единствения чорбар от Кюстендил,там са само говеда и сигурно е безработицата много голяма,щом е дошъл тука на издръжка от ловешкия помак!Животно,Гугутка,Къцавеь-платени фенове-стига вече!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ЧИЧО

    5 11 Отговор
    ГНИЛОТО Е В ТОВА,ЧЕ Я МЯМА ВЕЧЕ ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ КОГАТО ОБИРАХТЕ ТАЛАНТИТЕ НА ДРУГИТЕ ОТБОРИ БЕЗ ПАРИ,ТОВА ВАЖЕШЕ И ЗА ЗА ДРУГИТЕ СПОРТОВЕ.
  • 12 Артилерист

    0 10 Отговор
    Да се гледа нашия футбол си е истинска инквизиция. Не го ли виждат това пияндурниците, мутрите и некадърниците в БФС? Не оправдавам куците наемници в ЦСКА, но те единствени се опитват да играят футбол. Всичката останала селяния участва в първенството, за да им пречи. Погледах мъките на ЦСКА да устиска 1:0 срещу "Берое". Ами на тях не им беше позволено да играят. При всяко единоборство бероецът се тръшкаше, търкаляше, стенеше и виеше и съдията Пастев отсъждаше фал срещу ЦСКА. Ако беройци не сгрешаха, ЦСКА нямаше да играят с топката. Едно време, когато ЦСКА мачкаше в Европа и всичките му играчи, включително и резервите, бяха в националния, един евроидиот беше определен за най-провокативен отбор точно заради такива симулации. Сега същия резил търпим и заради един тумор. Перукан е един от провокативните, затова и всичкия ни футбол стана противен. Изходът е измитане на перукановци и изрязване на тумора.

    Коментиран от #13

  • 13 мнение

    2 8 Отговор

    До коментар #12 от "Артилерист":

    И като махнем перуката , ще цъфнем и вържем с друга перука. За да се спаси футбола , спорта , и тем подобни , трябва първо да се спаси държавата . А в БФС не спасяват държави , те само усвояват едни пари . Преразпределят , или крадат , все тая . Просто искат и други да преразпределят и крадат . Футбола започва от селата , и малките населени места , където децата се учат да тичат , и да се бият . Да изграждат характери , да налагат решения , и отговорност . Няма как да стане , само да затвориш едни деца на стадиона , и да им кажеш - Тренирайте .