Last news in Fakti

10 Април, 2022 10:00 1 397 2

Бруно Акрапович отговори дали ще поеме Локомотив обратно

  • локомотив пловдив-
  • бруно акрапович

Босненецът обвърза това с напускането на Христо Крушарски

Бруно Акрапович отговори дали ще поеме Локомотив обратно - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорският пост в Локомотив Пловдив продължава да е водеща тема в родния футбол, откакто Сашо Тунчев подаде оставка и особено от смяната на ръководството. Бруно Акрапович е спряган за поста от известно време.

"Докато бях в Пловдив съм говорил само с фенове. Крушарски си тръгва от клуба, така че не виждам на мен кой може да ми се обади. Ние постигнахме незабравими неща. Ясно е, че винаги ще обичам Локо. Хареса ми играта и победата. Радвам се и ще се радвам на всеки успех. ЦСКА не се представи на нивото, на което трябва за отбора с неговите традиции и претенции. Приятно е да идвам в Пловдив и със сигурност ще продължа да го правя", каза босненецът пред таблоида "Мач Телеграф", цитиран от Gong.

Христо Колев за сега остава най-реалистичния вариант с оглед резултата среще ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 1 Отговор
    цска ФАЛИРА. Бруно ТИРЕТО го изгониха от МЕНТЕТО.

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Ти също ще фалираш ако не си пиеш хапчетата