Last news in Fakti

10 Април, 2022 13:00 1 468 4

Христо Крушарски: От Община Пловдив казаха, че биха се самоубили, но не биха му дали лично да строи „Лаута“

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • пловдив

Той обяви и плановете си за развитие на българския футбол, след като се оттегли от Локомотив

Христо Крушарски: От Община Пловдив казаха, че биха се самоубили, но не биха му дали лично да строи „Лаута“ - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Крушарски обяви основната причина, поради която напусна управлението на Локомотив Пловдив, хвърляйки вината върху общинската администрация в града и отпуснатите средства за строежа на нов стадион за клуба.

Имам една болка. Това е и една от причините да се оттегля от управлението. Общината обърна гръб на клуба. Аз исках да построя стадиона с тези 12 милиона, които отпусна държавата. От Общината обаче казаха, че по-добре да се самоубият, отколкото да ми ги дадат“, каза Крушарски пред Gong.

Той все пак потвърди, че ще продължи да работи за благото на „черно-белите“, но ще фокусира инвестициите си в изграждането на нови тренировъчни игрища в Югозападна България.

Смятаме да направим 10 тренировъчни терена в Югозападна България. Започваме работа още сега. Целта е до края на годината да има изградени две игрища“, обяви бизнесменът.

Христо Крушарски планира с изграждането на въпросните бази да привлече не само родните клубове, но и да приветства чуждестранни такива, които да водят подготовката си на българска територия.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последниа Софианец

    11 2 Отговор
    Никоя нормална община не би дала поръчка на старец с криминални доходи
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Aлфа Bълкът

    7 0 Отговор
    Тя държавата ти отпусна 12млн, но и самата община даде няколко!
  • 4 никой

    7 0 Отговор
    Компир , бегай от Пловдив , докато не са се усетили да те хванат , че ще има сигански кютек !!! И гледай къде ходиш да те не цепне некоя от твоите ракети , щото си летат къде си сакат и че ти строши главата дръвена !!!