Last news in Fakti

10 Април, 2022 13:45 1 182 5

Григор Димитров иска да се завърне в България, но славата за сега го държи настрана

  • григор димитров-
  • виктория томова

Българинът е споделил намеренията си пред Виктория Домова

Григор Димитров иска да се завърне в България, но славата за сега го държи настрана - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава да живее в Монте Карло, когато не е на път по участия в различни турнири, но желанието му е все пак да се завърне в България и да си има свой дом. Това поне става ясно от личен разговор между него и Виктория Томова, който първата ни ракета при жените споделя пред Gong.

Григор ми каза веднъж: "Искам да се върна в България и да прекарам повече време там, да си купя къща, но същевременно не мога, защото, докато съм в България, всички ме снимат и не мога да изляза на улицата спокойно“, разкрива тенисистката.

Димитров безспорно е звезда от световна величина, независимо от факта, че все още не може да спечели турнир от „Големия шлем“. Той винаги предизвиква огромен интерес с всяка своя проява на родна земя.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последниа Софианец

    7 2 Отговор
    Момчето е глупаво асковлииче.Досега трябваше да е надул корема на милионерската щерка

    Коментиран от #5

  • 2 Бостанджия

    5 1 Отговор
    Чакам го .Приготвил съм му мотика №5 да идва да копа кауньи у родното Асково .Шестдневна работна седмица ! В събта ,рабта немааа :)))
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 безпартиен

    2 1 Отговор
    Един наистина успял българин с талант и много труд може да живее където си поиска!Завистници винаги ще има и това са тези,които само такъв талант имат и са достатъчно трудолюбиви да ни го доказват!
  • 5 коко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последниа Софианец":

    Явно и да си софиянец не е гаранция, че не си селянин.