Last news in Fakti

10 Април, 2022 16:30 921 3

Рюдигер очаква €20 млн. бонус, за да подпише с когото и да било

  • антонио рюдигер-
  • челси

Германецът звучи алчно в момента

Рюдигер очаква €20 млн. бонус, за да подпише с когото и да било - 1
Снимка: БГНЕС

Германският национал Антонио Рюдигер продължава да настоява за рекордни пари в преговорите си за сключване на договор с бъдещия си нов клуб. Спортният журналист Николо Скира дори обяви, че централният бранител очаква €20 млн. бонус.

29-годишният защитник без съмнение е сред водещите на своя пост в света в момента, но не е известно друг играч с подобни качества да получава чак толкова внушителни пари. Смята се, че той очаква по €12,5 млн. на сезон за минимум 4 години.

Амбициите на Рюдигер със сигурност ще го изпратят далеч от „Стамфорд Бридж“, но интересът на Реал Мадрид и Барселона бързо може да се охлади, ако посочените числа са реални.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 фАНТОМасс

    0 0 Отговор
    Само толкова ли иска ? Скромен пич !
  • 3 безпартиен

    2 1 Отговор
    Истински ариец!