Last news in Fakti

10 Април, 2022 21:15 872 0

Рома се спаси от позор у дома от последния в класирането

  • рома-
  • салернитана

„Римските вълци“ едва не допуснаха второ поредно поражение в рамките на няколко дни

Рома се спаси от позор у дома от последния в класирането - 1
Снимка: БГНЕС

Рома и Салернитана завършиха 2:1 в полза на столичния гранд, но победата бе изкована едва в последните десетина минути на срещата.

Иван Радованович откри резултата за гостите след асистенция на легендата Франк Рибери в 22', а в 81' и 85' се разписаха последователно Карлес Перес и Крис Смолинг, за да преобърнат мача в своя полза.

Тимът на Жозе Моуриньо стори всичко по силите си, за да се добере до победата и отново да заеме петото място в Серия А след победата на Лацио по-рано.

Салернитана пък остава стъпил на дъното с едва 16 точки, което практически гарантира завръщането на „водните кончета“ в Серия B.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА