Last news in Fakti

11 Април, 2022 11:52 1 665 10

Младенов: От доста време не си говорим с Ганчев, нямам правото да селектирам и менажирам

  • стойчо младенов-
  • гриша ганчев-
  • футбол-
  • цска

Знаем се отдавна, още като бе борец, а аз футболист, но след декември се случиха неща, които ни отдалечиха

Младенов: От доста време не си говорим с Ганчев, нямам правото да селектирам и менажирам - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че не комуникира със собственика на клуба Гриша Ганчев.

“Българският футбол ще бъде в по-цветущо състояние, ако собствениците дадат възможност на треньорите да селектират и менажират отборите. При българските клубове, в които е дадена тази възможност имат успехи. На мен не ми е дадено правото да селектирам и менажирам. До декември месец работихме в екип, но след това се получиха стълкновения и аз нямам тази възможност. Тези няколко футболисти, които бяха взети през пролетта не знам кой ги е гледал. Те имат нужда от адаптация. Това ръководство във времето си е доказало с попадения в селекцията си, но това не е достатъчно. В тази дейност трябва да участва треньора. Когато имам думата - този се взима, този не, тогава съм готов да нося цялата отговорност, на 100%"

"До декември месец беше удоволствие да работим с господин Ганчев, но се случиха някои неща и се отдалечихме и не си говорим оттогава. Комуникацията ми е с Дани Ганчев. Ние имаме план, по който работим. Никой не е казал, че трябва да ставаме шампиони. Може би аз бях този, който изисква да се раздаваме по шампионски. Имам две години, в които да изградя отбор, с който да преборим Лудогорец. Имало е много неща от предишни ръководства, които ни забавиха и сегашното трябваше да го оправят. Това много ни забави", сподели Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел

    18 11 Отговор
    Ако си добър треньор,и честен човек,то тогава няма проблем да си селекционер,но когато комисионните са с приоритет не е редно да селектираш и даже да си треньор
  • 2 Колибка

    12 11 Отговор
    Когато,не му вървят по свирката,
    Младенов, нарежда играчите един
    след друг.При Сашо Томов имаше
    тази власт и синът му бе на голяма
    заплата и тогава ги редеше по
    грамотно.Днес казва,не е ли мойто
    няма футбол. Бута си уволнението,
    към реалност.Парите, Санчоо парите.
  • 3 един от многото

    11 10 Отговор
    Аха , ясно , ските ти са намазани и си леко приклекнал , време ти беше!
  • 4 некой

    10 12 Отговор
    НА ТОА ГЛУПЕЦ , ВСЕ НЕКОЙ МУ Е ВИНОВЕН ! А ВИНАТА ЗА НЕВЪЗМОЖНОСТА -- цецка-- ДА НЕ МОЖЕ ДА БИЕ И БОТЕВ И ЛОКО , ЧЕ СЕГА И Л Е В С К И , Е САМО НА Пройчо ! НЕ СИ ЛИ НАУЧИХА УРОКА /за кой ли път / ЧЕ ОТ СТАРИ МУЦУНИ , РАЗЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ Н Я М А ДА ИМА ! АЙДЕ Ф А Л И Т !
  • 5 Лост

    9 10 Отговор
    Ако не му харесва да си беше тръгнал. Някой друг щеше да проведе зимната подготовка и можеше да е по добре.Какво ще каже за играчите от миналата година?Те защо не са си повишили нивото?
  • 6 Гриша Ганчев

    12 9 Отговор
    Задраскал съм Стойчо Младенов с дебелия оранжев фулмастер! Не мога да го уволня, защото иска НЕУСТОЙЧОВИЦА за 2,5 г. до края на договора му. Какво повече да си говорим с него? Това са пари за половин нов стадион - по 40 000 лв./месечно 30 месеца…
  • 7 Простьо

    12 10 Отговор
    Да се прекръсти на Ревльо Младенов. Все нещо или някой му пречи - играчи, съдии, ръководство, държава, противниците не играели честно. Всичко му е осигурено и резултатите пак са плачевни.
  • 8 кУмУнист

    4 10 Отговор
    Има едни трима да ги наречем не много умни(че ако кажа точно какви са ще ми изтрият коментара) чорбари, това са П. Младенов , Л. Пенев и Тройчо, тези тримата са били по 40 пъти на чело на цнда и винаги са ги изхвърляли като пълен памперс. А тройчо при всяко негово уволнение не му изплащат неустойките до следващото му назначение, когато само и само да го вземат опрощава дължимото му и умните фенове му се радват на жеста. Всеки път едно и също.
  • 9 кУмУнист

    4 10 Отговор
    А за това, че не си говорят с микренското джудже сигурно пак са му виновни или съдиите, или сините врагове.
  • 10 Анималс

    3 11 Отговор
    Стойчо, стига рева. Гриша Ганчев бе докарал качествени чернокожи, а ти почна да налагаш бели