Last news in Fakti

11 Април, 2022 12:10 1 060 15

Стойчо Младенов: Срещу ЦСКА има съдийски терор

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • съдийство-
  • футбол

Наставникът на ЦСКА бе подготвил специално видео, в което акцентира върху съдийските отсъждания в различни мачове на тима му

Стойчо Младенов: Срещу ЦСКА има съдийски терор - 1
Снимка: БГНЕС


Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов даде нетрадиционна пресконференция преди първия полуфинал за Купата на България срещу Славия утре. Преди да започне да говори по същество, специалистът пожела да покаже къде според него е ощетяван тимът на „червените” през пролетта. Младенов направи скандално изказване, като заяви, че родните съдии им е „наредено да показват картони на ЦСКА.”

Наставникът на ЦСКА бе подготвил специално видео, в което акцентира върху съдийските отсъждания в различни мачове на тима му.

"Влизаме в най-важния цикъл от шампионата. Подготвили сме изненада, да загреем и да си припомни терора срещу ЦСКА и да отправим предупреждение към управляващите българския футбол. Поемам отговорността за лошите резултатите, но ние не сме слепи", каза Младенов.

Той извади ситуации с претенции за неотсъдени дузпи срещу Левски, Ботев Пловдив, Черно море и отсъдени многобройни картони.

"Има ли тенденция? Има тенденция. Пак ли трябва да говоря за директива. Искат да ни изкарат, че не разбираме от футбол и сме кьорави. Има нареждане съдиите да показват картони на ЦСКА. Имаме над 70 картона. Това го знам от съдия. Този съдия ми каза, че имат нареждане и ако не показват картони на ЦСКА, ги наказват", каза Стойчо Младенов.

"При изгонването ми реагирах за неправилно отсъдено нарушение и съдията ми показа картон и нагло ме гледа 30 секунди и аз използвах нецензурни думи по негов адрес и той ме изгони. После осъзнах, че съм сгрешил и му се извиних след мача. В момента, в който се доближихме на 2 точки до Лудогорец и нещата станаха опасни", каза Младенов.

„Имам информация от съдия, че ако не се показват картони на ЦСКА, реферите ще бъдат наказвани. Това е факт! Имам свидетел на ситуацията. Помните ли още кога предупредих за натрупването на картоните? Свидетели сме на терор. Той не е само срещу нашия отбор, а и срещу наши футболисти, които са преотстъпени на други места.

„Това че мълчахме до сега, не означава, че не виждаме какво се случва. Това не оправдава факта, че не можем да вкараме гол. Нищо не може да ни оневини за това. И ние си имаме вина. Забавихме с някои неща, които да се развиваме и надградим“, призна Младенов.

„Ако този терор над ЦСКА продължава, ние сме готови да направим нещо друго. Като ни ударят шамар по едната буза, няма да обърнем да ни ударят и по другата“, заплаши треньорът, без да уточни какво има предвид.

„Получих информацията преди началото на пролетния дял. Може да е било и през есента, но аз сега разбрах. В момента, в който се доближихме на две точки до Лудогорец, нещата станаха страшни. Ситуацията е същата като по времето, когато говорих за директивата. Сега обаче е по-фино, а не толкова брутално, както беше тогава в Перник. Назначен е човек от чужбина, който да ръководи съдиите, но всички знаем кой му плаща заплата“, коментира Стойчо Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спас

    22 13 Отговор
    Стига си квичал бе! Още като поемеш отбор и се оправдаваш , че си провален , а ако вземеш да успееш , казваш успях въпреки огромните пречки - сиреч голям тренер съм. Едни и същи простотии и дребни номера. Вече ви е навик , един тъч в центъра да не е за вас и се почва рев и с някакво лудо задоволство казвате - на нас ни пречат , ей затова губим , пречат ни - Вселената , Богородица , малтийските тигри , маймунките на остров Пукет , учителя по География , отбора на Струмска слава , абе терор!!!!!
  • 2 кака Мара

    12 13 Отговор
    хохохохо или как на калпавия му пречи вълната хахахаха от дървета свирки че и свирки не стават сал за кавали!
  • 3 Свидетел

    23 12 Отговор
    В момента в който се доближиха на 2 т. от Лудогорец и започнаха 1-1 с Локо София, 0-0 с Царско село, 0-0 с Левски и загубиха с по 2-0 н Пловдив от Локо и Ботев. Съдиите са виновни, никой друг! Съдиите и “сините братя”! Лошата новина за Ст. Младенов е, че има още мачове и ще губят още, но той е сигурен, че пак съдиите са виновни. От 25 г. Стойчо е треньор и няма нито един отбор, който да е ръководил и да играе що годе хубав футбол: комбинативен, организиран тактически и атрактивен за публиката. Неговите отбори са на мускули, здраво кюскане, ако някой нещо вкара напред за 1-0 и до там се простира футболната му експертиза. Съдиите са му виновни!
  • 4 Сандо

    13 12 Отговор
    Викайте ДАНС,,БАНС,МАНС и всички останали да се преборите с този тероризъм,който се появява с появяването на Стойчо на Армията.И да си прекръстите клуба на ЦСК на Антитерористите !!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 неустойчо

    3 13 Отговор
    кога клип с положенията когато са ви подпирали съдиите,а...
  • 8 Стойчо, Стойчо

    10 11 Отговор
    Ти стана треньор и смени Любо, под натиска на агитката и лично на Кюстендилеца. Иначе всички ти знаем треньорските качества. Още първата седмица оплю Любо за подготовката и още след първия полусезон се видя, че ти не можа никаква подготовка да проведеш, въпреки прекрасните условия от страна на ръководството. Мислиш ли, че на Ганчев му е лесно да пръска пари, за такива провалени герой като тебе. И десет години да стоиш на Армията, титла няма да вземете. Просто никога не си ставал за треньор! Сега ти и Кюстендилеца си поемете отговорността.
  • 9 ДидО

    6 11 Отговор
    И тоя като оня с Баташкото клане, само ревът. Кръгли нули и страшно прости и нахални. Но преди всичко прости.
  • 10 Илиев

    4 11 Отговор
    Ракета и космос...
    Освободи ЦСКА най-сетне.
    Пречиш.
    Трябват само 11 българи в отбора.
    Може и без треньор.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Голям смях

    9 11 Отговор
    Тозо палячо ми оправи настроението, не мога да спра да се смея. Реве че Гришата не го има за човек, че съдиите му биле виновни, БФС, Лудогорец го биели а той само да му дадът властта отбора ще полети и рИве, рИве та се къса😊😊😊. Аз ако съм фен на този измислен ГМО отбор и чуя този палячо бих потънал в дън земя от срам😊.
  • 13 Aлфа Bълкът

    2 9 Отговор
    Стойчо стига глупости, зорлем легнахте на Локото. Старите мутри Ганчев и Крушарски врътнаха едно черно тото за последно. Ама туй дереджето в България, няма кой друг да дава пари спорт!
  • 14 Мим

    5 11 Отговор
    Стига вече си се правил и плакал. Ти вечно се оправдаваш и все някой друг ти е виновен.Почна пак старата песен, с имало директиви от целия свят и тем подобни.Абе Гришата толкова ли е улав,че те държи още,а не ти бие камшика...
  • 15 кУмУнист

    7 10 Отговор
    Абе треньорченце, тренирай си оранжевото клубченце а не се занимавай с клипове. На тройчо му виновни всички, гришата, феновете им, феновете на другите отбори, левски, другото цнда, съдиите, предишните треньори и собственици на цнда, бфс, абе всички само не и той. Давай тройчо доликвидирай припоците.