Last news in Fakti

15 Април, 2022 00:30 1 046 1

Уест Хям отказа Лион от мечтата за Лига Европа

  • уест хям-
  • лион-
  • лига европа

„Чуковете“ вдигнаха победоносно ръце, насред „Стад дьо Люмиер“

Уест Хям отказа Лион от мечтата за Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Олимпик Лион приключи европейското си участие, след като инкасира звучната загуба с 0:3 от английския Уест Хям Юнайтед в мача им реванш за Лига Европа.

Крейг Доусън, Деклан Райс и Джаред Боуен вкараха попаденията във вратата на „хлапетата“, за да смълчат трибуните на „Стад дьо Люмиер“.

Домакините привидно наложиха своето темпо на терена, но класата в предни позиции за „чуковете“ се оказа решаваща за разликата между двата тима.

Надеждите, че Лион ще успее да се добере до полуфиналите в турнира за втори път в своята история, бяха попарени и ще се наложи да изчакат поне още година преди да получат нова възможност.

Уест Хям от своя страна има право да мечтае, славните години от средата на миналия век са напът да се завърнат, но преди това ще трябва да се справи с Айнтрахт Франкфурт.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    3 0 Отговор
    Има надежда. Не всички мачове са купени от букитата😉