Last news in Fakti

15 Април, 2022 14:30 1 965 1

Тотнъм сменя Хари Кейн с Ромелу Лукаку

  • ромелу лукаку-
  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • челси-
  • манчестър сити

Белгиецът е опция за „шпорите“, ако лидерът им реши най-накрая да напусне

Тотнъм сменя Хари Кейн с Ромелу Лукаку - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм изглежда се готви за живота без Хари Кейн, тъй като един от най-резултатните нападатели в историята на английския футбол е напът да изпрати поредната си година без трофей, а това по всяка вероятност ще го накара най-накрая да си тръгне. La Repubblica твърди, че „шпорите“ планират да привлекат Ромелу Лукаку от Челси за негов заместник.

Белгиецът изглежда се провали при повторния си престой на „Стамфорд Бридж“, след като в края на есенния полусезон влезе в открит конфликт с Томас Тухел. Той се превърна в резерва, като във Висшата лига не е вкарвал гол от 29 декември насам.

Кейн от друга страна започна мудно сезона, тъй като очевидно е бил близо до трансфер в Манчестър Сити, но собственикът на Тотнъм - Даниел Леви, е блокирал сделката. Впоследствие той се съвзе и започна отново да бележи редовно, като към момента има 22 попадения и 9 асистенции във всички турнири за „шпорите“.

Двамата с Лукаку привидно имат сходен профил от физическа гледна точка, но откъм игра на терена са съвсем различни централни нападатели. Факт е обаче, че са двама от най-добрите голмайстори в Европа в момента, така че звучи интересно, ако Тотнъм реши да инвестира част от парите при продажбата на Кейн, за да откупи белгиеца.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пьешу

    1 0 Отговор
    да го вземат и да бягат по живо, по здраво! не е това момче за нас, никога не е било.