Last news in Fakti

18 Април, 2022 09:49 4 074 1

Ето колко ще получава Холанд, ако премине в Манчестър Сити

  • манчестър сити-
  • борусия дортмунд-
  • ерлинг холанд-
  • заплата-
  • трансфер

От „Етихад“ ​​са готови да му осигурят седмична заплата от 375,000 паунда със сериозни бонуси и добавки, които ще увеличат тази сума до 500,000 паунда на седмица

Ето колко ще получава Холанд, ако премине в Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Английският шампион Манчестър Сити продължава преговорите със звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд. „Гражданите“ са един от фаворите за подписа на нападателя, който бива искан още от Реал Мадрид, Барселона и Пари Сен Жермен.

Сега „Daily Star“ съобщава, че англичаните са се доближили още повече до това да спечелят надпреварата за норвежеца след поредната среща с представителите на Холанд в Манчестър. Това се е случило по-рано този месец, като на нея са присъствали бащата на играча и бивш халф на Сити Алфе-Инге Холанд, както и агента му Мино Райола.

По време на срещата, от Сити са представили финансовите условия, които са готови да предложат на 21-годишния Холанд. От „Етихад“ ​​са готови да му осигурят седмична заплата от 375,000 паунда със сериозни бонуси и добавки, които ще увеличат тази сума до 500,000 паунда на седмица. Интересното е, че основната заплата е същата като Кевин Де Бройне, който е най-скъпоплатеният в клуба.

Изданието допълва, че ръководството на Ман Сити не иска да нарушава структурата на заплатите в клуба заради Холанд, който има клауза за откупуване от около 63 милиона паунда, която може да бъде задействана това лято.

Именно заради това „гражданите“ не искат да раздразнят другите играчи в отбора на Пеп Гуардиола. Например, Фил Фоудън се очаква да подпише нов шестгодишен договор, но от Сити знаят, че трябва да внимават с условията в евентуалния договор на Холанд. И двамата са на една и съща възраст, но може да се окаже, че норвежецът ще печели доста повече от тези 150 000 паунда на седмица, които взима Фоудън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинката

    0 0 Отговор
    Септември ми е като Сити!