Last news in Fakti

17 Април, 2022 11:37 1 373 0

Рангник: Ако и срещу Ливърпул играем така...

  • ралф рангник-
  • рангник-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул

"Ще ни е трудно да вземем дори и точка срещу тях", смята мениджърът на Манчестър Юнайтед

Рангник: Ако и срещу Ливърпул играем така... - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Манчестър Юнайтед се възползва от грешките на Тотнъм и Арсенал и се доближи до четвъртото място след измъчена победа с 3:2 срещу опашкаря Норич.

Основна заслуга за успеха имаше Кристиано Роналдо, който вкара три гола и поведе тима си към много труден успех срещу последния в таблицата във Висшата лига.

Мениджърът на "червените дяволи" Ралф Рангник обаче показа, че е реалист и не изпадна във възторг от успеха вчера.

"Всички видяха днешния мач и всички знаят какъв мач ни предстои във вторник. Ливърпул победи Манчестър Сити днес (б.р. вчера), вече са на финал в ФА Къп и имат шанс дори да спечелят четири трофея. Ако играем по този начин, ще ни е трудно да вземем дори и точка срещу тях. Трябва да бъдем реалисти. Трябва да вдигнем нивото в представянето ни. За съжаление Фред и Мактомини вероятно няма да са на линия, Рафаел Варан също ще е под въпрос до последно. До момента той все още не е подновил тренировки. Трябва да сме наясно с какви играчи разполагаме.

Ще отидем в Ливърпул с надеждата да вземем нещо от този мач. Ако е възможно, най-добре е да вземем трите точки. Това може да се случи и се е случвало във футбола и преди. Но трябва да бъдем реалисти и трябва да покажем много по-добра игра, отколкото тази днес", заяви Рангник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА