Last news in Fakti

17 Април, 2022 20:08 1 290 7

Цанко Цветанов обясни защо Вечното дерби не предложи качествен футбол

  • вечното дерби-
  • цска-левски-
  • цанко цветанов

„Атмосферните условия не бяха най-добрите. Теренът беше мокър, топката бърза”, каза помощникът на Станимир Стоилов

Цанко Цветанов обясни защо Вечното дерби не предложи качествен футбол - 1
Цанко Цветанов; Кадър: Diema sport

Наставникът на Левски – Цанко Цветанов говори пред камерата на Diema sport след равенството 0:0 с ЦСКА и заяви, че резултатът е напълно справедлив.

Както е известно, той води днес "синия" отбор, защото Станимир Стоилов е наказан вследствие на невъздържаното му поведение след мача с Лудогорец за Купата на България отпреди няколко дни.

„За съжаление не успяхме да победим. С оглед на мача, мисля, че равенството е заслужен резултат. Атмосферните условия не бяха най-добрите. Теренът беше мокър, топката бърза. Получи се динамичен мач без особено много голови положения”, започна Цветанов.

„Не мога да кажа, че е било трудно без Станимир Стоилов. Имаше много борба, единоборства, но не и толкова футболни достойнства. Това за мен е дебют-бенефис”, отбеляза героят от емблематичното американско лято през 1994 година.

„В определен момент през първото полувреме имахме превес, ЦСКА имаше такъв в последните минути. Ще се повторя, мисля, че равенството е справедлив резултат. Не мисля, че имаме чак такава нужда от комуникация със Стоилов. За колегите ще кажа, че нямах слушалка в ухото. Благодаря на Стоилов за доверието”, каза още Цанко Цветанов.

Имаше добра организация в отбора с изключение в последните моменти. Много съм доволен от футболистите. Спазиха всички указания. Мисля, че нашия отбор стои добре”, заключи помощникът на Мъри Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    9 0 Отговор
    Три поредни години финал за купата на България! Две поредни години класиране в Европейските клубни турнири! ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ И Десет поредни мача Левски нямат победа над ЦСКА! С ТОВА БФС НАЧЕЛО И НАРЕДЕНИЯ НИ ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ! Друг е въпроса, че ръководството не е особено дипломатично и трябва да търси ДИАЛОГ, а не да се конфронтира със всички!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Срамота

    8 0 Отговор
    На пияниците зад блока ше им е проблем да ритат на мокра трева и топка. Тука се предполага, че има професионални футболисти, треньори и един куп друг антураж, които това го работят.
  • 4 Мнение на привърженик на ЦСКА

    6 3 Отговор
    Много добър мач!
    Малко Левскарите лягаха повече отколкото трябва, но поздравявам ЦСКА, че не се подадоха на провокациите.
  • 5 Ники

    4 5 Отговор
    Страшни глупости .. мача беше зле защото и двата отбора са некъдърни .. потресаващи отигравания … нито един шут във вратата … просто много слаб футбол .. те топката не могат да си подават и двата отбора ..
  • 6 Човек за реализации

    0 5 Отговор
    Човек който има твърде големи лидерски качества всъщност не е ОВЦА или КОЧ, а ЛЪВ !
    А истинската осанка на лъвът, е да бъди цар
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.