Last news in Fakti

17 Април, 2022 20:48 3 290 14

Боримиров изригна след Вечното дерби: Спрете се бе, хора!

  • цска-левски-
  • съдийство-
  • георги кабаков-
  • вечното дерби-
  • даниел боримиров

„Престанете вие да бъдете главни действащи лица“, обърна се шефът в Левски към съдиите

Боримиров изригна след Вечното дерби: Спрете се бе, хора! - 1
Даниел Боримиров; Кадър: Гонг

Председателят на Управителния съвет на Левски и легенда на клуба - Даниел Боримиров, бе бесен на съдиите след нулевото равенство в дербито с ЦСКА. Боримиров призова "да се спре" това нещо и раздаването на картони на Левски.

„Не съм доволен от съдийството. Влизане отзад не се дава жълт картон. На Илиян Стефанов, вижда се как си дърпа краката, целенасочено му се показва жълт картон. На Велтон какъв картон му даде? Защото не дишаше правилно? Спрете се бе, хора! Престанете вие да бъдете главни действащи лица. Видя се, че късата скамейка изигра роля. Видя се, че нямаме хора, които да влязат и да освежат отбора“, заяви Боримиров.

„Аз мисля, че най-важното е да успеем да се възстановим до мача в петък и които са здрави и свежи, ще играят“, продължи той.

„Не мога да кажа кой трябва да е по-доволен. Ние през второто полувреме имахме две възможности - на Билал Бари. Един централен нападател е недопустимо да прави подобни пропуски. Мисля, че липсата на Станимир Стоилов се отрази. Той респектира футболистите. Друго е, когато старши треньорът е до тъчлинията и ръководи мача“.

Даниел Бориморов коментира и изказването на Мъри Стоилов, който сподели за проблеми с ръководството на клуба.

„Аз мисля, че навсякъде има структурни проблеми. Те са за това - да се решават. Имаме ежедневна комуникация. Аз го отдавам повече на плод на неговата емоция“, сподели шефът на „сините“

„Ние играем мач за мач. Поставили сме си за цел да играем в Европа. Ще видим. Лесен път натам няма. Следващият съперник е Лудогорец. Виждате, че се опитват да си улеснят реванша. Ще дойдат 20 хиляди човека и ще видим кой какви грешки ще прави“, заплашително заяви Боримиров.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 BOB

    15 2 Отговор
    БОРИМИРОВ ВЛЕЗ ТИ ДОКАЖИ ЧЕ СИ ЛЕВСКАР

    Коментиран от #5

  • 3 Анонимен

    8 8 Отговор
    Става ми жал да гледам воплите на жалките" великани" ЦСКА и Левски.За жалост!Доживотен фен на ЦСКА.
  • 4 мдаааа

    15 0 Отговор
    Прескачаш линиите на трамвая , та не удари тока ...
  • 5 Сандо

    4 12 Отговор

    До коментар #2 от "BOB":

    Та той навремето като се върна беше по-добър от всички млади,взети заедно.И можеше поне още две години да играе на много високо ниво.

    Коментиран от #10

  • 6 мунчо

    22 1 Отговор
    Борко, за.би мача, каже как е Таки? Добле ли е? Дава ли още бело за агитката?

    Коментиран от #11

  • 7 Голиоооо

    18 1 Отговор
    Тоз е голям селтак.
  • 8 Изригнал бил

    16 1 Отговор
    А човека просто се оригнал.
  • 9 Лескито

    20 2 Отговор
    Абе дедо Боре ти или си гледал някой друг мач или нещо си попрехвърлил дозата. При коректен и точен съдия , (а не доверено лице на Перукан,) едно пъпчиво цигане в синьо можеше да не завърши и първото полувреме. Смешно е протежета на Перукан да реват срещу очевадно подпиращи ги съдии...Кво искате?,., Всеки мач да ви свирят по 1 - 2 дузпи и да ги биете докато ги вкарате.?!?!? Е, ама всеки ден не е Сватба....а пък има и по платежоспособни от вас дето се нуждаят от подпирачки и измислени дузпи...като проекта Лайногорец например.
  • 10 Гацо Бацов

    17 2 Отговор

    До коментар #5 от "Сандо":

    Можеше , можеше и повече от две години да играе ... ама в танцовата трупа към читалището в село Подуяне.
  • 11 Дъ бест

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "мунчо":

    Дава. Не ги ли виждате какви гнусни друсалки са
  • 12 АбеДемагог

    12 0 Отговор
    онова цигане от лефски, костов ли беше, костадинов ли, трябваше да получи 2 жълти още Първото полувреме и да бъде изгонен, съдията тотално си подпираше лефски !!
  • 13 7.62

    10 1 Отговор
    Ей паляк , в 15 минута спестява на стефанов задължителен жълт картон ! И после даде два на играчи на чорбата ! Кво ревеш като вдовица ...

    Коментиран от #14

  • 14 Бай Онзи

    1 8 Отговор

    До коментар #13 от "7.62":

    Точно този спестен картон му съсипа мала на реферчето ! После защо започна да дава ? Щом ще е по-твърда играта-свири така до края ! А "браво боре"да каже за картоните на цецекйто-двама изгарят за следващите два мача ...не че има някакво значение , но говорим за обективност ! Абсолютно си прав , че този картон (спестен в 15 мин. можеше да има отражение за мача! Този после ще трябва да внимава за всеки фаул , а не до 50-та минута да си рита кой където свари ...)