Last news in Fakti

20 Април, 2022 10:45 1 116 2

Мидълзбро с интерес към Хосе Кордоба

  • левски-
  • хосе кордоба-
  • мидълзбро-
  • футбол

Скаути на тима от Чемпиъншип са наблюдавали изявите на панамския национал в първия полуфинал за купата на България срещу Лудогорец

Мидълзбро с интерес към Хосе Кордоба - 1
Снимка: БГНЕС

Английският Мидълзбро също проявява засилен интерес към титулярния защитник на Левски Хосе Кордоба, след като вече стана ясно, че Лудогорец също прави опити да привлече титулярния защитник на „сините“.

Скаути на тима от Чемпиъншип са наблюдавали изявите на панамския национал в първия полуфинал за купата на България срещу Лудогорец. Англичаните ще имат свой представител и на реванша, който ще се проведе на „Герена“ в петък. Има слухове и за заинтересованост от страна на италиански клубове. До момента обаче в офисите на Левски липсват оферти от чужбина за Кордоба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милиционер

    1 1 Отговор
    КОЙ няма да им го продаде със сигурност.
  • 2 Велико Търново

    1 1 Отговор
    Левски още не е дал парите на Етър за Кордоба!!!