Last news in Fakti

20 Април, 2022 12:11 758 1

Левски гравира лика на Мъри Стоилов на дърво за Великден

  • великден-
  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол

Освен това феновете може да си купят плюшени великденски зайци, които са закичени със синьо-бели шалчета

Левски гравира лика на Мъри Стоилов на дърво за Великден - 1
Снимка: БГНЕС

Левски зареди клубния магазин със специални артикули, които феновете на тима може да подарят на свои близки за предстоящия светъл християнски празник Възкресение Христово.

Едното ново попълнение в продуктовата гама на клубния магазин на "сините" представлява сувенирен магнит, който е изработен от дърво, а върху него лазерно е гравиран лика на треньора Станимир Стоилов. Той се продава на цена от 10 лев.

Освен това феновете може да си купят плюшени великденски зайци, които са закичени със синьо-бели шалчета. Те са на цена от 29 лева. Освен това е наличен и вечен календар. Продуктът, струващ 35 лева е изработен от дърво.

Левски гравира лика на Мъри Стоилов на дърво за Великден


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 2 Отговор
    Левски няма как да стори това ‼️