21 Април, 2022 15:51 1 087 4

Левскарите загряват с барбекю и бира за мача с Лудогорец

  • левски-
  • фенове-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • купа на българия

Подобна инициатива вече имаше успех преди мача на Левски с Черно море

Левскарите загряват с барбекю и бира за мача с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски ще се погрижи за доброто настроение на феновете преди утрешния полуфинал реванш от SESAME Купa на България. "Сините" посрещат Лудогорец след победа с 3:2 и допълнително могат да повишат позитивните емоции със скара и бира.

Подобна инициатива вече имаше успех преди мача на Левски с Черно море, когато феновете харесаха възможността да хапнат и пийнат в разумни количества на "Герена". Припомняме, че според данните за продадени билети, стадионът ще бъде препълнен.

Ето съобщението в сайта на Левски:

Ръководството на Левски обяви, че преди реванша с Лудогорец за SESAME Купa на България отново ще организира мероприятие пред стадиона.

"Сините" фенове ще могат да похапнат вкусна скара и да изпият студена бира преди двубоя с разградчани. Такова бе организирано и преди мача с Черно море в efbet Лига.

"Левскари, В петък е реваншът за Купата срещу Лудогорец. Каним Ви да подгреем заедно за мача в 15:00 часа пред официалния магазин на Левски. Да си побъбрим за отбора на вкусна скара и студена бира в компанията на талисмана Лъвски и хубава музика, а след това да подкрепим мощно от трибуните тима на Станимир Стоилов".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    5 0 Отговор
    На разпети петък скара бира е лоша поличба.

    Коментиран от #2

  • 2 кУмУнист

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Съдията Дред":

    Факт е, но при положение, че 99% от държавата в този ден ще е пияна от обяд, а да не говорим , че не повече от 5 трезвеника ще има в цялата страна които ще обикалят църквата, нямаме право да опрекваме никой. Имам един приятел който хубаво казва, че обикаляне на храмовете и палейки свещи е само парад на суетата, всички пияни, сложили си новите скъпо дрешки и закупили кой по скъпа свещ и грам интерес към богослужението.А след притичкването около храма бързаме да се разхвърляме по баровете на бясна чалга.
  • 3 ха ха ха

    7 0 Отговор
    пари за заплати няма ама за бира кифтета и кибабчитъ има

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.