Last news in Fakti

21 Април, 2022 16:25 1 337 0

От Манчестър Юнайтед обявиха причините за назначението на Ерик тен Хаг

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • футбол

Останахме крайно впечатлени от дългосрочната му визия за начина, по който да върне Манчестър Юнайтед на нивото, на което ние искаме да се намира отборът

От Манчестър Юнайтед обявиха причините за назначението на Ерик тен Хаг - 1
Снимка: БГНЕС

От Манчестър Юнайтед обявиха официално, че новият мениджър от следващия сезон ще бъде Ерик тен Хаг. Сега „червените дяволи“ обявиха причините за назначението на нидерландеца, който е подписал договор за 3+1 години.

„По време на разговора ни с Ерик, предшестващ неговото назначение, останахме крайно впечатлени от дългосрочната му визия за начина, по който да върне Манчестър Юнайтед на нивото, на което ние искаме да се намира отборът. Останахме впечатлени още от неговите енергичност и решителност да постигне това“, заяви футболният директор на Ман Юнайтед Джон Мъртоу.

„В предходните си четири години в Аякс Ерик се доказа като един от най-интересните и успешни треньори в Европа, прочут с атрактивния и атакуващ стил на отбора му, както и с отдадеността му в работата с юношите. Пожелаваме му успех, тъй като в момента той е съсредоточен върху успешния край на сезона на своя Аякс, след което очакваме с нетърпение да го видим в Манчестър Юнайтед през лятото“, допълни шефът на „червените дяволи“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА