Last news in Fakti

23 Април, 2022 09:36 1 643 0

Наш клуб с трансферна цел - иска малийски нападател

  • ниор-
  • ибрахим сисоко-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • трансфер

Договорът на 26-годишния нападател с настоящия му тим изтича на 30 юни и той ще може да премине при “канарчетата” като свободен агент

Наш клуб с трансферна цел - иска малийски нападател - 1
Снимка:

Малийският нападател на Ниор Ибрахим Сисоко е трансферна цел на Ботев (Пловдив), пише "Тема Спорт". Договорът на 26-годишния нападател с настоящия му тим изтича на 30 юни и той ще може да премине при “канарчетата” като свободен агент.

Сисоко е един от водещите реализатори в Лига 2. Той има 10 попадения за Ниор от началото на сезона.

Ниор е на деветото място в класирането. Таранът впечатлява с ръста си от 190 сантиметра. Предишните отбори в кариерата му са Безие, Лориен, Епинал и Л’Антан.

Последният шампионатен гол на Сисоко е от 19 април - при домакинското равенство 1:1 срещу Бастия. Към него интерес има и от френски тимове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА