Last news in Fakti

23 Април, 2022 15:09 2 031 3

Тен Хаг разкри как ще работи в Ман Юнайтед

  • ерик тен хаг-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • аякс амстердам

Треньорът на Аякс Амстердам подписа тригодишен договор Юнайтед с опция за още една година и от лятото ще замени временния мениджър Ралф Рангник

Тен Хаг разкри как ще работи в Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Ерик Тен Хаг няма да промени принципите си на работа в Манчестър Юнайтед, когато поеме кормилото на отбора от следващия сезон.

Треньорът на Аякс Амстердам подписа тригодишен договор Юнайтед с опция за още една година и от лятото ще замени временния мениджър Ралф Рангник.

Тен Хаг не се притеснява, че ще работи с пълния със звезди състав на "червените дяволи" и няма да се колебае да се конфронтира с тях, ако не изпълняват изискванията му.

"Няма да променя възгледите си за треньорството", каза той пред нидерландския вестник Trouw.

"Стилът на игра зависи от това с какви играчи разполагаш, но аз задавам изискванията. Казвам кой каква задача има и няма да се колебая да се скарам на тези, които не я изпълняват, независимо от името. Не правя отстъпки в това отношение", каза Тен Хаг.

Треньорът няма да прави публично достояние, ако има дрязги в съблекалнята.

"Определено защитавам играчите в публичното пространство, но в съблекалнята може да е различно, ако някой е прекрачил границата. Трябва да има доверие, иначе няма да постигнем резултати. Мога да нося отговорност, аз съм мениджър, лидер, правя това в интерес на постигане на резултати", добави специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    1 2 Отговор
    Този отсега му казвам че тези звезди ще го сготвят още първите три месеца
  • 2 Христо Василев

    2 1 Отговор
    "пълния със звезди състав"
    Какви звезди,какви 5лева
    Смешна работа
  • 3 МАНЧО КАНАРЪ ПЛОВДИВЪ

    2 0 Отговор
    БРАВО