Last news in Fakti

3 Май, 2022 17:32 1 177 1

„Татко Карло“ започна да говори за пенсия

  • карло анчелоти-
  • реал мадрид

Италианецът вече мисли как да завърши кариерата си във футбола

„Татко Карло“ започна да говори за пенсия - 1
Снимка: БГНЕС

Карло Анчелоти безспорно е един от най-успешните мениджъри в историята на футбол, като само преди няколко дни се превърна в първия наставник с трофеи от всичките 5 водещи първенства в Европа. На този фон той започна да коментира и възможността да се пенсионира в обозримото бъдеще.

След престоя си в Реал Мадрид обмислям да се откажа. Ако отборът ме иска за още 10 години, тогава ще продължа още толкова, но след това бих искал да прекарам повече време с внуците си, да заведа съпругата си на почивка и да направя още куп неща, които съм пропуснал през годините“, каза „Татко Карло“ пред Sky Italia.

Анчелоти е обвързан с „белия балет“ до 2024 г., като не отхвърли напълно възможността да поеме националния отбор на Италия за един квалификационен цикъл, но не и преди да довърши започнатото на „Сантиаго Бернабеу“.

Старши-треньорът е на 62 години и макар мнозина да смятаха, че се е изчерпал за големия футбол след престоите си в Наполи и Евертън, той сега доказва, че просто е човек, който умее да работи в отбора, които се борят за трофеи, а не за класиране в евротурнирите или за оцеляване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карло се е изчерпил напълно

    2 3 Отговор
    Реал не играе добре. Важните срещи ги спечели с касмет.