Last news in Fakti

3 Май, 2022 21:32 779 0

Бивш английски национал: Мане и Салах са фаворити за „Златната топка“

  • садио мане-
  • мохамед салах-
  • златна топка-
  • питър крауч

Той обвърза успеха с потенциалния квадрупъл на Ливърпул

Бивш английски национал: Мане и Салах са фаворити за „Златната топка“ - 1
Снимка: БГНЕС

Звездите от атаката на Ливърпул - Садио Мане и Мохамед Салах, са фаворитите за „Златната топка“ на бившия играч на клуба - Питър Крауч, говорейки пред Paddy Power, цитиран от dsport.

Той обвърза наградата с възможността двамата да спечелят квадрупъл с клуба, както и с факта, че Мане вече триумфира с Купата на африканските нации със своя Сенегал.

Африкански футболист не е печелил приза от Джордж Уеа насам, като дори мнозина твърдят, че това е плод повече на дискриминация, отколкото на липса на класни фигури от континента. В миналото бяха пренебрегвани Самуел Ето'о, Дидие Дрогба и Яя Туре, като някои от най-силните африканци, борещи се за „Златната топка“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА