4 Май, 2022 12:27 4 271 3

Стана ясно бъдещето на Николай Михайлов на "Герена"

  • николай михайлов-
  • левски-
  • договор-
  • футбол

До момента през сезона Михайлов бе под рамката на "сините" в 27 двубоя в първенството, в които успя да запази мрежата си "суха" в 12 от тях

Стана ясно бъдещето на Николай Михайлов на "Герена" - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Левски - Николай Михайлов ще продължи да носи екипа на "сините" и през следващия сезон. Договорът на 33-годишния вратар изтича след края на кампанията и все още не са водени разговори за удължаването му.

Това ще се случи до изтичането на този месец и клубът ще му предложи нов контракт. Все още не е ясно колко ще е продължителността му, но най-вероятно ще е за 1+1 години, твърди "Тема Спорт".

Желанието на Михайлов бе да си намери отбор в чужбина, но сега той е щастлив от факта, че всичко в Левски върви във възходяща линия след идването на Мъри Стоилов. През зимата интерес към него имаше от турския Гиресунспор, но до преминаването му в отбора не се стигна.

До момента през сезона Михайлов бе под рамката на "сините" в 27 двубоя в първенството, в които успя да запази мрежата си "суха" в 12 от тях. С оставането на опитния вратар пред Станимир Стоилов се решава още един проблем, тъй като няма да се налага да търси нов играч за този пост. Мъри е доволен от този факт, след като вече няколко пъти заяви, че вратарският пост ще бъде запазен за юноши на клуба. По този начин за новия сезон треньорският щаб ще разполага с Николай Михайлов, Пламен Андреев и Йоан Загоров.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PE6OGOLF4E

    11 4 Отговор
    Най-слабия вратар за всички времена...ВИВА шуробащинката....още едно сезонче смук-смук......

    Коментиран от #2

  • 2 Сухи мрежи

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "PE6OGOLF4E":

    Викаш 14 сухи мрежи от 27 мача е слабо постижение😊. Дай боже догодина 30 от 30, ама тогава пак ще викаш нестава моят Митко какъв е герой от 100 метра му ги забиват😊!

    Коментиран от #3

  • 3 0808

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Сухи мрежи":

    ....вън бездарника....син на пияница..